Дечки, ја само да си кажам дека полудев од чекањево. Да се надевам ли дека после 15ти ќе отвори Чаир за хистеро-лапаро? Приватно е изгор. Не е фер ова што бидна со коронава, животот на холд го ставив. Поз
Не се нервирај,знам колку убива чекањето и тапкањето в место,ама ништо не можеш да смениш,со стресот само можеш да си ги пореметиш хормоните. Да се надеваме дека за брзо ќе олабават меркиве,ситуацијава има влијание на сите сфери,тоа е што е,ќе помине и ова,ќе биде се во ред,малку трпение
Ве молам за информација дали во Систина нормално функционира ивф одделот и дали почнуваат со нови постапки?
Јас боцкам пролутекс во рака. Прво, за време на ин витрото и до 16 недела од бременоста го примав во стомак, потоа од кога ми порасна стомакот во рака. Во рака ги ставам во мрсното ткиво, два прста над лактот, таму каде што ги ставаме и клексан инекциите. Од болницата ми рекоа дека може и во нога, но таму не сум боцкала до сега. Сега сум 23 недела, и уште ги ставам, само што сега ми ги намалија, ги ставам на секој трети ден.
Баш слушни и види како ќе разбереш. Јас разбрав дека не работат, ама работат. т.е. многу работи кажа, но ништо не беше јасно.
Zdr na site, citam mnogu sto primile gonal f, a jas pocnuvam od utre da se bockam so ovie inekcii rabotata e sto jas se spremam za inseminacia posle 2 god borba za dete i eden miss abort odblucivme vo new born da odime privatno, nekoj so iskustvo vo ova klinika ili so ovie stimulanti, mi treba vasata podrska prv pat mie, fala vi mnogu.
Јас за инвитрото ги примав гонал ф,многу добро ги поднесов и многу беа едноставно за апликација и воопшто не болеа,инаку јас гонал ф пенкалото го користев.Јас сум во систина ама за њу борн има многу позитивни искуства и чим си ги одбрала значи дека имаш доверба во нив и не обврнувај внимание за тоа што мислат другите.Нека ти е со лесно и ти пуштам среќа
Здраво девојки Јас сум нова во брак сме 15 год до сега имам правено 4 ивф две во систина неуспешни едно во плодност неуспешно и сега пследново во ремедика кај Петановски конечно ги видов моите две цртички трасферот ми беше на 03 април на 12 ден од трансфер бетата ми беше 32.74 знаете како ми беше потонав ептен беа празници и неработни денови за Велигден па морав да чекам На 18 ден од трансфер бетата беше 727 најубавите бројки што сум ги чула во животов Ако имате проблем со машка неплодност навистина ви ги препорачувам Петановски и Др Мицковски На сите ви посакувам што побрзо да ни се остварат желбите
Здраво девојки, Нова членка сум а ве читам веќе неколку месеци. Ги следев голготи те на многуте од форумот, но ретко видов мамички кои успеале на прв обид. Инаку, поради возраст (43) и непроодни канали се одлучив на ивф (во тек постапка по скратен протокол). Дали да се надевам дека може да успее од прва? Дали имало такви среќнички на форумот?
Здраво девојки Денес правев тест за бременост на 7 ден од трансфер и имав ептен бледа втора линија. Ме интересира ваше мислење? Прво инвитро ми е немам многу искуство.
Mene na 10 den od transfer mi se pokaza epten bleda linija povtori go testot ama po 2 dena za da vidis dali se poznava poveke linijata Cestitkiii❤