Zdravo Tina Donatorkata imase uste 6 dena do punkcija vo momentot koga mi Javija deka se odlozuva transferot I gi zatvorija granicite. Nema izvadeni j.k bidejki plativme paket so svezi j.k I transfer. Inaku klinikata e zatvorena i ke pocekam uste ovaa nedela I narednata pa ke pratam mail. Sledam postojano na vesti sto se slucuva vo Ceska I veke poleka ostranuvaat zabrani, celosno se ocekuva pocetokot na juni
Здраво на сите. Дали има некој искуство со трансфер со замрзнати ембриони ама со терапија, ми даде да пијам микрогинон од втор ден циклус и ми рече дека штом имаме неуспешни трансфери со замрзнати на спонтан овој пат да одиме со терапија. Ја знае некој оваа постапка?
Јас имав такви трансфери. Микрогинон, па од 21-22 ден Супрефакт, па Естрофем, па прогестерон и на крај трансфер.
Штом не одите на природен циклус, малку подолго трае припремата за трансфер. Ајде, ќе помине брзо времето иако ти изгледа многу далеку трансферот.
Леле Срцкаа како се израдував за тебе шо ова што ди го искусила и јас сум некаде иста ситуација па си најдов утеха во овој пост среќно мила дајбоже ваква среќа сите да си дочекаме
Здраво девојчиња, честитки на сите што остануваат бремени во овој период, дај Боже се' повеќе да не' има Дали може некоја да ми каже за државните лаборатории, каде може да проверам хормони на 3 ден или ќе мора на приватно да ги проверувам.Од Фондот не ми се јавуваат, па не знам дали може да се поднесуваат документи за ин-витро, дали некоја има информација за комисијата?
Сите мила да си дочекаме. Сакам да дојде ден кога оваа група ќе оди во архива и сите во труднички муабети да се дружиме
За приска ми закажаа за 07.05 а пред една недела не можеше. Можеби после 1ви мај ќе почнат и со хормони прашај ја матичната
Да видиш со матичниот гинеколог дали може да ти даде упат за синлаб ? Сигг може за некаде да издаде упат место за гак ...
Zdravo devojcinja, Na 24.3 ja prekinav terapijata za priprema na endometriumot I na 27.3 dobiv menzis. Denes veke 32 dena I uste nemam dobieno. Samo ednas mi se sluci da cekam 6nedeli I dobiv posle 42 dena; toa bese posle prvoto IVF koe zavrsi so biohemiska. Nekoj da spodeli iskustvo, kolku vreme cekavte? Voopsto ne mislam da pravam domasen test bidejki sansite Da mi docni zaradi bremenost se super mali
Честитки! Верувам дека ќе помине се мн брзо Која ви беше дијгнозата ако не ти пречи да ми кажеш? И јас ќе поднесувам наскоро
Идиопатска неплодност Скоро 7 години се начиме а проблем немаме... Се надевам овој пат ќе се вроди со плод овааа мака