Devojkiii zdravo na site jas denes bev da proveram beta, vrednosta e 3581.2  da se raduvam za dveckii?
Мила нека ти е со лесно,дај боже се да ти помине лесно и гали мешко сега.Јас мислам дека би можело да бидат две ама нека кажат тие што имале искуство со близнаци.
Devojki izvinete za latinica ama nemam mk da vi ja raskazam mojata prikazna 8 god borba za bebe tri inf dve neuspesni edno zavrsi so spontan deneska se vrakam od ginekolog kade mi potvrdija bremenost 5 nedela ja vidov tockata najubavata slika za edna zena sega za dve nedeli da go slusnime i Najubaviot zvuk imajte verba vo boga sekogas ima plan za nas da napomenam deka sum so polucisticni jajnici neredovni ciklusi ama ete bidna kako grom od vedro nebo ve guskam site i vi ja podakuvam istata sreka na site
Со среќа и со лесно мила, колку сакам вака денот кога ке почне со најубави вести . Сега само гали меше и уживај
Едно ембрионче од недела си се дели❤️ Трансфер после 1-2 месеци претенок ми е ендометриумот. Се надевам вака да продолжи.
Devojki od se srce vi blagodaram na site, kaj site da se vrakja duplo vo najskoro vreme. Pozdrav i sekoe dobro
Можно е да е дупла среќа но како и да е Честиткии гали го мешето и уживај во бременоста @cipiripi чуда се случуваат Честитки лесна бременост... да си имате