Jas gi piev minatiot ciklus, od utre pocnuvam pak da gi pijam za transfer.mnogu tesko gi najdov, gi nemase nikade pa morav vo edna apteka vo Lisice da gi naracam prethodno i da mi gi donesat.Tebe za sto ti gi dadoa? Za transfer ili?
@cipiripi @Moce19 so sreka na idnite majki, se najubavo Zdr devojcinja da ve prasam za pravenje na analizi za hormoni neli treba vtor den od ciklus, ama mene prv den mi e epten malku da racunam od toj den ili od naredniot pa dva dena, fala pozz
Јас ги примам наместо хорнони инекции дека не ми реагираа инекциите па со послаба терапија пробуваме да извадиме ј. к
Што збориш бе? Лелеееее Ме прерадува Со лесно друшке до крај. Ова е вистинското @Moce19 честитки и тебе Имајте лесна бременост Тие се слични на кломифенот, само велат као поарни биле, Не го тенчеле ендометриумот и Не ги трошеле резервите како кломифенот. Ќе пробате значи со минимална стимулација. Ако. Може па и поарно така. Со среќа и со успех
Zdravo devojki denes pravev beta na 13 den od transfer i vrednosta e 1680 Na site vi ja posakuvam mojata sreka da ja imate
Другарки како сте? Вака,после биохемиската добив на 33тиот ден од циклус,менструацијата ми беше како и секогаш,вчера на 14 ти ден добив менструални болки,јакички дури за апче да пијам и гледам во вц лом,премногу темно црвена крв пообилно па по малку имав цел ден,сега еве исто имам болки и пак темно црвено исто,никогаш не ми се случило ова и да се јавам кај докторот џабе е,што ќе ми каже без да ме види,закажан ми е преглед кај него на 23ти ден од циклус,сакаше да ја види матката убаво пред добивање да видиме зошто престанало да се развива ембриончето. Прашањето ми е,дали на некоја и се случило нешто слично?
Мене после биохемиската ми дојде исто околу 32, 33 ден 2 дена кога престанав со терапијата.. И имав некои 6 дена, па ми прекина и за два дена пак почна 2 3 дена, по обилно.. Докторот ми рече дека е нормално да се измести малку и дека организмот се чисти. А обично ми трае максимум 5 дена
Cestitki na site...ubavi vesti od mnogu clenki se nadevam deka naskoro site ke imat pozitivni rezultati....
Мила нормално е организмот да се чисти,мене така ми беше и после добивање.Ќе си отидеш на закажаниот термин кај докторот и он ќе ти каже каква е состојбата на матката.Не се секирај се' ќе се среди Честитки до идните мамички, ептен ми го разубавивте денот!!!
Ајде со убаво да ти оди, баш кога го прашав докторот вчера за нив ми рече дека ги давале и за инсеминации и имало позитивни искуства со нив.Дај Боже и на двете да ни донесат убаво искуство
Cestitkii prekrasen rezultat ❤❤❤ I jas da se pofalam deneska bev na prv pregled bebusot super ubavo smesten i so srceva akcija presrekna sum na site vi ja posakuvam ovaa sreka