Олииии подршка моја те гушкам од срце бакнежи до бебчето да е живо и здраво, го доби најубавото име Мајка, само со вакви вести да продолжеме сите
Мајка Живо здраво бебуле нека е Уживај во улогата што ја имаш сега... иии гушкајте се бебчо доби Мајка Жена Кралица Те гушкам мила моја подршко muscle:
Честитки Оли од срце, многу се радувам за тебе, сега гушкај се со ангелчето, само радости да ви носи!!!!
Честито мила,нека ти е жив и здрав јунакот цел живот да ве радува.Ти на сите си ни поддршка и денес сите искрено се радуваме за тебе
Cestitki I od mene....konecno so bebule vo pregratki..da e zivo I zdravo ,gordost da bide vasa ! Pustaj sreka na site nas. Uzivajte vo momentite so maliot angel
Девојки можно ли е да ми пукне фолекул денес баш повеке се движев и сега кога одев во вц нешто лигаво на вешот и кога се бришев лигаво како овулација кога имаш?
Ako primas cetrotide, nemoze da pukne, jas go imav istoto i celo vreme mislev deka sum vo ovulacija.so cetrotide si zastitena.
Неее!! Се спремаш за овулација. Лигаво можеш и 3-4 пред овулација да имаш. Седи мирна ај Ене кај е вторник
Девојки, Поради тенок ендометриумот го одложивме трансферот. Која од вас имала слично искуство да ми помогне... каква терапија примавте, колку време треба до успех?
Ти дадоа суплементи некои? Вит Е, Д се добри. Јади појќе цвекло, ананас, индиски и бразилски орев, внесувај појќе протеини... Ако сега ти бил тенок ендометриумот, може веќе следниот циклус да биде во ред. Ќе следи докторот
Честитки Оли, , Ти посакувам да уживаш 100% во улогата на мајка, гушкајте се и радувајте се. Често те читав на форумов и многу работи научив од твоите исцрпни одговори и споделени искуства. Многу ми е мило и искрено се радувам како за свој човек.