Најрано можеш на 8-9ти ден од ЕТ да направиш домашен тест, но ако е негативен не се разочарувај туку повтори го за некој ден, можеби имплантација настанала подоцна и затоа нема да покаже две цртички толку рано. Баш поради ова од клиниките за ивф препорачуваат тест на 13-14ти ден од трансфер
Друшки јас денес бев кај докторот и му предложив за скречинг и се согласино овој циклус ќе го правиме а здравје нареден ќе ги вратиме трите замрзнати јуначиња,мислам дека @Маја Т мислам дека ти ме праша за скречингот што ќе реши док ако не се лажам
za vo 18znam deka se bockav za vo 9ne se sekavam bas.odamna bese ,a I mn lekovi I inekcii primav taka da se e mi e ispomesano
Да мила, јас те прашував, супер што сте се решиле за скречинг. Ќе кажеш како ќе помине се, па со среќа следниот месец со трансфер.Јас нема да правам сега скречинг зашто јас имав друг проблем со прогестеронот. Прово тоа да го средиме па ќе правам трансфер. Јас почнувам од следната недела со долг протокол.Со лесно и со успех да ти биде
Ми рече попладне, ја прашав сестрата дали може во 21ч ми рече дека нема да е проблем ама како да се подзамисли
Ајде јас со глупавите прашања Каде се носат документите за ваучер? Да ги ставам во папка или плик? И нели пишува дека два обрасци се пополнуваат, еден матичниот гинеколог а другиот лице од подрачна служба го пополнува? Или јас треба?
Девојки, дали некоја во скоро време испитувала АМХ на ГАК? Имаат ли реагенси, издаваат ли матичниве гинеколози упати?