I jas utre odam na test za kovid...vo petok zdravje transfer..procedura vo klinika ,jas vo remedika sum.
tamu vo remedika vo laboratorijata...testovite za 4h gotovi..ne deke e nesto strasno,ama dr.petanovski rece deka takva im bila procedurata
Дааа Кај мене во пресметкава пишува 2000 ден Не знам што да речам Да,ама ти колку што прочитав ќе правиш трансфер. Јас пункција па оплодување, затоа и тој треба. Сега ме замисли за цената
Де бе жени од кај тоа сега во процедура тњст за ковид, во систина никој не ми спомнал такво нешто само пари да се земаат офф бее како и дае тоа е на сите да ни е со лесно..
Да не се разбереме погрешно, но не ми е јасна поентата на тестирањево за ковид. Денес се тестираш, за три дена или за пет дена, треба да одиш пак во болница. Може денес си негативен, вечер не дај боже, да се заразиш. Не ми е јасна политикава за задолжителново тестирање. Освен бизнис, друга поента не гледам. Разбирам да треба да лежиш таму некој ден, но вака не.
Е,да Ама знаеш како од негативен тест треба да седиш дома во изолација до пункцијата, конкретно кај мене, три дена. Требало да потпишеме и таков документ, барем така јас ја разбрав др. Смешно Тоа е, ако ти се свиѓа, а времето поминува. За парите поготово ние што сме приватно да не зборам, ама нека е за арно
Нека се вроди со плод, па парите налет нека се. Само се нервирам што на ваков начин злоупотребуваат ситуација. Но тоа е.