A sto e razlikata pomegu fostimon i puregon? I mene doktorot mi rece deka prvo so fostimon ke pocnam a potoa na puregon ke prefrlam. Zosto e toa taka?
Ne se duso pocnati so rabota seuste. Opusti se. Utre ni go prakaat odgovorot, sabota go imame vo race.
Abe mene ova mi e potesko.Ke odobrat,nema dq odobrat.Brzame.A daj boze da pocnam naucena sum na bolkite I na se so sleduva.Edvaj cekam samo da pocnam
Koga se sostanuvaat,navecer?Pa koga imaat vreme da gi razgledaat site?Koj znae po kolku razgleduvaat,strasno
Navecer, tamu posle 17h. Zatoa vo grupi gi razgleduvaat a ne site naednas, od datum do datum..i zatoa si cekame po 3 nedeli za odgovor. I ajde dosta veke, opustete se, utre ni go prakaat odgovorot i ke go znaeme. Daj boze samo da e pozitiven
Komisijata se sostanuva nasabajle, nekolku pati sum prasala taka mi kazale, neznam za momentot za grupi a i tamu rabotat do 16.30h, vtoriot pat koga podnesuvav se javiv porucekta I veke mi kazaa rezultati sto kako odlucile. Taka da ako ste bile na red veke e odluceno, javete se utre ke vi kazat Srekno na site do edna I site da se falite so pozitiven odgovor
Фала срцко.Јас проверката на хормони си ја плакав кога ги зимав резултатите,вајда нема да ги плакам двапати си имаат пишано таму.
Jas dva pati imam aplicirano, i na dvata pati koga sum se javuvala mi rekle deka komisijata raboti odrucek. Prviot pat koga aplicirav na primer, mi rekoa deka e zakazana vo 18h. Sega eve vtoriot pat, se javiv vo 16h, mi rekoa deka e zakazana povtorno odrucek, i deka odgovorot ke go pratat utre nautro po posta. Vsusnost...i ne e bitno koga se odrzuva, bitno e samo site da si dobieme vaucer i so lesno da si ja prodolzime postapakata kaj izbraniot doktor. Da si dojdime nie do dvete crticki... a bas me briga dali komisijata odlucila da mi dade vaucer nasabajle ili navecer.
Da, veke ja imam semata. Od 2ot den od menzis pocnav so mikroginon do 15ot den. Od 15ot prodolzuvam so superfakt 0.5. Potoa odime so fostimon i puregon (prvo ednoto nekolku dena pa drugoto) po 2 dnevno, a paralelno i superfakt 0.3. Vo meguvreme, niz celiot proces go pijam i metforminot.
Od deneska pocnav so Puregon, slobodno mozam da vi kazam deka vo frizider imam poveke ampuli od kolku hrana