Кај мене имаше слична ситуација после терапија со една доза на Микрогинон кога и требаше да отпочне постапката на ИВФ јас добив слабо крварење кое не беше менструација. Постапката за ИВФ ми ја прекинаа и менструација добив после 3 месеви. Најверојатно менструачниот циклис изостана поради примените хормони од предходното ИВФ кое беше кратко време пред тоа.
Здраво женички Ако на некоја од вас и треба ампулата Decapeptyl Depо нека ме контактира. Јас завршив со програмот за стимулација и ми остана не искористена. Веќе чекам резултати за 14 денови Среќно на сите!
Девојки една консултација околу ФЗО. Не поднесов АМХ бидејќи ми е ниско и ми побараа уште 2 иуи (2 веќе имам). Дали мислите дека ако поднесам молба заедно со АМХ - да не правам уште 2 иуи и да губам време и да ми дозволат еднаш да пробам со мои јк ќе успее?
Ме фати голема паника...размислувам и приватно да почнам ама како што гледам може да кошта и повеќе од 2.000 еур, па сега сум во дилема. На ГАК не прават иуи мислам. Фала за консултацијата
Аааа , 2000 евра не ти стигаат за класично, па и прво ивф. 3000 во крпче врзани. Да пробаш кај Органџиски да направиш една (ама дупла иуи, онаа што се прави двапати во ист циклус, кошта околу 15.000 мислам) а он да ти пише дека сте направиле 2 во различни циклуси. Слушав дека е можно вакво нешто. Без паники! Нема аир од тоа
У Штип е да. Епа иди на консултација. Бар сега ефтина нафтата А и најефтин е мислам за иуи. Дава попусти и за 'обична'втора. Ти давам предлози само. Ич не сум да си ги "фрлиш" двата ваучери
Фала ти мн за идеите. Све доаѓа у предвид. Ќе размислам. Може и ќе дадам и 3 иљадарки на крај. Да работеше ГАК ќе идев таму
Сега се препрочитав што сум ти пишала Од старт како да сум те 'зарекла' дека ќе треба дури 3 ивф да правиш. Шушумига сум, извини. А можеби ќе си успееш од прва, од она ивф што планираш на приватно да го правиш. И јас како тебе првото го правев на приватно, не ми се бафташе со иуи и други интервенции. После ми беше криво , па си поднесов и искористив 3 ваучери. Што и да одлучиш , со среќа. Имај го и ова на ум , неуспешно ивф на прватно го бројат како иуи. Пак ќе звучам скептично, но имај си го како инфо за твоите пресметки. Ти посакувам успех , што и да одлучиш со тебе сме
Благодарам многу. Премногу ми значи оваа помош и поддршка. Мн е важно да имаш кого да прашаш и да споделиш мислење.
Bravo bas te mislev Luni sto napravi, daj boze za dve nedeli so dve crtki mene vo ponedelnik mi rekoa, zdravje boze
Осеќам на Спсовден ќе има частење ( 28ми мај) Ти се погодија празниците. Све на убави денови имаш интервенции. Добар знак Уживај друшке сега
So sreka.... So sreka ,pa te cekame so ubavi vesti,jas sum na pat kon klinika...so Gospod napred ke bide se kako sto treba I na mojot transfer.uzivaj sega I gali mese