Ај и јас да си прашам, пошто најупатени. За хистеро ќе се чека во Чаир, др. ми предложи хистеро-лапаро. Цени гледам скапи. Некој предлог? Имам 3 миоми и веројатно некој полип или преграда што не се гледа на обично ехо па треба операција. Некој искуство? Инаку, кај Трајковски сум, ќе му ѕвонам пак, се изначекав. Пијам Цикло 2 мес. Фала однапред
На тие цени во приватно во споредба со државно јас би чекала искрено,што ти рекоа во Чаир? Можно е и јас да треба пак хистеро да правам.
@Luni на здравје трансфер, за две недели да ни споделиш позитивен тест и многу висока бета Сега одмарај и само позитивни мисли
Ми продолжија исто како после пункциа утрогестан од 400, естрофем, аспирин, декортин од 5мг тоа е и протеинска исхрана Леле да Спасовден е тогаш, дај боже милаа како тргнав јас со празнициве ке помогни бог ке помогни... амин на сите да ни помогни
Рекоа дека не знаат докторот кога ќе биде во амбуланта со оглед на ситуацијава. Да ѕвонам во пон, па ако е таму да одам.
Bidna I mojot transfer....dve bebinja stavija..so gospod napred..ke bide do kraj se kako sto treba...
Aha dobro duso, za bockanje ne ti dadoa? Kazi mi aspirinot kako go pies, posto mene na ednata kutija mi pisuvase posle jadenje, drugata koga ja kupiv pisuva nautro pred jadenje
@Mira1980 @DELFINA81 @Luni со лесно да ви минат деновите во исчекување, за две недели ќе имаме многу мешиња за галење Мила аспиринот се пие на гладно пред јадење, ако така си го пиела до сега продолжи на гладно, ама ако имаш проблеми во желудникот тогаш може и после јадење.
Кој доктор го бараше? Инаку за инфо во Ремедика моја пријателка оваа недела правеше лапаро и хистеро,и извадиле два полипи и платила 95000 денари,јас во Чаир платив 2700
Многу се скапи овие интервенции по приватниве А според мене и Чаир е и повеќе од одлично , од сите можни аспекти. Мислам дека за вакви операции нема потреба од лупање толкави суми по приватни клиники. Мое мислење и искуство де
Јас како ке станам прво пијам аспирин па потоа какао пијам и јадам и немам проблем сега за сега, за боцкање немам ништо
Скроз си во право,делам мислење,мајка ми имаше интервенција во Ремедика,кога споредив со тоа што го добив јас во Чаир скоро исто,само без тоалет во соба ама ништо страшно,а разликата во цена глава боли,друго се во Чаир е врв,персонал,соби,нега,интензивната нега и операциона сала,се е ново,за Илиевски исто не треба да дискутираме