Odlicno Mila....ajde Sega site kocki da mi ti se spojat i da odi Vo najdobar red... Ti posakuvam najmalku dve srcenca...
Fala vi srcki moi.Daj boze se da tece vo najdobar red.Utre ke se javam kaj Petanovski da mu kazam.Gotova sum da dobijam.Preeska me obeleza taka bledo mnogu malku rozovo.Ke mu kazam ako ima sansi za ovoj ciklus da pocneme.Oti mi spomna kratko I mnogu malku terapija.So policisticni sum I plus tie drugite defeci so mi otkrija vo hemolab. Daj boze utre da me izraduva I dr.
Mila, ne e jasna slikata,ako mozes preslikaj ja...mislam deka linijata za bremenost treba da e poblisku do kontrolnata...
И јас мислам така ама еве има и друга линија послаба е од другата ама па што би била таа, леле незнам ке се шекнам мислам само ќе чекам од работа да земам др тест и да го направам дома час незнам како ќе го поминам денот
И мене истото ми се случи со овој тест и јас си помислив дека тоа е втората линија ама не беше така.Го зедов тестот и ја прашав аптекарката таа кажа дека самиот тест е таков како линија која се превиткува,втората треба да е поблиску до првата..за жал кај мене не беше така,се надевам кај тебе ќе е поинаку...со среќа
@stevemila milicka epten radosti sto imas pozitiven vaucer pisi posle sto kako so Petanovski da si bideme vo tek
@bebaa Ajde bez razocaruvanje, ke bide nareden pat sega barem dok znae sto kako pa ke te stimulira so pojaka terapija I ke izlezat I poveke jk