30 таблетки 1 100 ден na health aid скапички се а земав пред некој месец витамин ц од 1000 на natural wealth тие се околу 500 ден има 50 мислам таблетки поефтини се но докторот ми кажа овие се многу подобри на health aid и ги земам редовно
Не знаев дека може така. Да знаев ќе им потенцирав. Сега ми останува да чекам да добијам чист резултат, па да поднесам документи. Ти благодарам на споделената информација и ти посакувам позитивен тест за две недели. Антибиотик Панцеф и едни вагиналети ама тие поради антибиотикот да ги ставам, а не дека имаат влијание врз бактеријата.
После биохемиска добив циклус по прекин на терапија, па ден два пауза и пак оскудно крварење постојано со грчеви и болки без прекин до следен циклус кој се случи на 20-ти ден од претходниот.Точно истоштувачки беше... Рекоа да чекам да се среди само од себе...
Денеска почнав терапија со Triptofem Се надевам на позитивен исход од ова ИВФ... Тие што се боцкавте со Triptofem имавте некои нус појави? И дали применувате некој посебен режим на исхрана?
Имам од Кавадарци во хигија ако сакаш можам број да ти дадам ке ти ги пратат по карго им порачав јас замене уште едно пакетче стигна ми јавија но јас имам уште од моиве едно 30 таблети а сега не пијам ако сакаш можам број да ти дадам да се договориш да ти ги пратат за 3 месеци мислам беа околу 2000 ден
Јас се боцкам, немам нус појави.. Неколку дена бев напната многу, но тоа препишувам на целата постапка, не на Триптофемот. Со лесно и со успех
Девојки да ве прашам, треба од втор ден да почнам со естрофем, а од трет ден пола Триптофем. Добив вчера вечерта накај 20ч. Да сметам од вчера дека ми е прв ден, или денес? Обично кога сум испитувала хормони ми викале ако е попладне наредниот ден е прв, што мислите вие?
Наредиот ден мила мене ми дојде кога почнав со постапката кај 6 ч и го рачунавме наредниот прв ден.. Среќно
Zdravo devojki, kako ste? Sakav da ve prasam nesto, utre sme za srceva reakcija pa neznam dali toa se gleda vaginalno ili preku stomak I deka se dve kako bi bilo? Za sekoe posebno ili? Vi blagodaram odnapred
Мене од позитивен тест па до сега докторот ме гледа абдоменално...исто сум со близначиња. Со среќа...
Мила како де однесуваше по ембрио трансферот мируваше повеке или се движеше мене денес ми трет ден по трансфер на две ембриончиња вратени на трет ден повеке лежам на грб а од синока малку почнав и на десна страна да спијам ми се укочува грбот преку ден си лежам на грб и станувам на саат време до вц и малку се разодувам едно 5 мин и пак легнувам..
Druski mene mi se javi embriologot site moi embrioncinja blastocista bile,dali e dobro i utre transfer, mnogu sum vozbudena,
Супер е, на пети ден ти ги враќаат така? Среќноо па ке чекаме приближно исти ден за резултат мене ми ги вратија на трет ден возбудата растее