Jas pijam 3x2 ali ne na 8h ,gledam posle jadenje da e nekako,vo10 30 gi pijam pa vo 18.30 pa okolu 00:00h dr.rece ne e problem taka
Од сабајлешното апче до тоа на ручек внимавав да е на 8 часа. Вечерното го пијам пред спиење. Многу ми се лоши мене од естрофемот
Што конкретно те занима? Не сум ја боцкала јас, ама имам читано членки овде, а и од познанички сум слушала искуства. Обично после трансфер ја даваат, кога по пола инекција на три дена, кога по третина на два дена. Само со оваа инекција си треба пратење на леукоцитите. Ги качува она, па си сака внимавање и проверка на кс
jas od utre treba na sekoj treti den po pola edinica,mi kazaa so kako,znam posle izvezen period proverka na krvna Jas na denot posle transfer me bocnaa,I na sekoj treti den treba po pola edinica ,,pa mi kazaa I koga proverka na krv da napravam da.nego onaka nekoe iskustvo da videv ako ima.
Па сум слушала позитивни резз при користење на оваа инекција. Но нели , ништо па ни она Не 'гарантира' исход
Во четвртокот проверував инф. скрининг во Железничар само со л. карта 300ден. Немаше гужва воопшто и пишуваше пауза од 10-10.30...
Здраво девојки пак јас сакав да прашам од документиве за инвитро дали игра улога каде ми е направено ехото?
Ne, site ispituvanja mozete kade sakate da si gi napravite privatno ili drzavno osven spermogramot za nego mora da imate eden na drzavno eden na privatno napraveno so period razlika od mesec dena pomegu dvata, da ne se pravat vo isto vreme. Pozdrav
Честиткиии мила влечи не за нос Супер мила ке се дружиме гали меше ке споделуваме симтоми, јас еве никакви симтоми четврти ден