Jas podnesov spermogram samo eden od privatna klinika I dobivme vaucer cestitki...so lesno neka e, I povleci ne za nos
ej ne bese skoro,vo oktomvri bese sredina nekade na 8.11, go dobivme,e sega poradi korona situacija sigurno se ceka poveke.sepak podnesi I srekno
На здравје трансфер, одмарај и уживај сега, вашето го направивте сега дедо Боже да е со вас, за две недели да ни споделиш позитивни вести. @kalla_24 честитки,со лесно до крај
Здраво друштво..дали имате искуство со PRP на ендометриум и која е цената? П.с. честито и со лесно на новите трудници
Nas i prviot pat i vtoriot koga podnesuvavme dva odnesovme kako sto ni kazaa od fondot. Prviot pat uspeno bese se do tretiot mesec koga nemase srceva reakcija veke a sega se nadevame na uspeh daj boze do kraj da bide se vo red... Ubav den fala vi na site za poddrskata vi posakuvam kaj site da se vraka. So lesno
Не. Само да бидат од различни лаб. Без разлика дали од две приватни или две државни. Може и комбинирано де
Не ја знам точната постапка, баш и јас се распрашував. Цената е 3500 во систина. А некој ако има искуатво нека сподели за постапката. Тебе ти ја предложија?
@Luni Во Систина ги пуштаат и мажите на пациентките ако немаат реална потреба од нив? Т.е ако не се за оставање материјал нели , може ли да влегуваат горе во одделот?
Не неможат да влегуваат ниту за консултации, нити за прегледи, ни во чекална само како што кажа да остават материјал доколку има потреба и одма надвор
Поарно На раат да си се договорам со докторот Кога влегува и мм пола време "ми го трошат" на бош мАабет