Site sme istiii ovaj period posle transfer...samo na toa mislime...ali ke bide se kako sto treba ZNACI MORA DA BIDEEE,,zatoa pozitivni site treba da bideme I ke vrodi so plod
Nema takvi pravila,lani so prvata bremenost 3 meseci eden simptom nemav ako mi veruvas apsoluyno nikakov nenmora nisto da znaci....nitu pak implantaciski iscedok ne sum imala eve ni sega nemam.... Utrovo ispitam beta hcg 13ti den od transfer 152
Не барај симптоми уживај накди си занимација гледај серии читај книга праци нешто што ќе ти ги отргне мислите ...
Колку и да ти кажуваме да се опуштиш, знам дека неможеш.. Секој пат истото си го кажувам и јас, ама сепак мислиме, сите сме исти верувај. Јас само градите гигледав дали ми пораснале, зашто некако сите тоа пишуваа кај и да читам. Верувај дека ќе биде позитивно и полни се со позитива. Честитки, браво! Уживај и со лесно до крај
Суперр ајјј срцево ми затрепери се радувам со тебее, аххх да не беше форумов кај ке баравме утеха ве гушкам... Леле срцкаа дајбоже така да биде ке се правам дека сета ја знам тогаш хаха ајде кај и дае и твојот трансфер ке дојде
Ниту симптоми имав, ниту имплантациско крварење. Тест направив на 6ти ден од трансфер, имаше бледа линија, па на 8ми, па на 10ти, па на 12ти ден. Следев дали линијата втора станува потемна од претходно.
Го дава на рака, доколку нема никој дома остава картонче и ке си го земеш сама или па повторно ке дојде, во сандаче не остава строго забрането е мора на рака и плус ако имаш оставено меил ке ти стигне и на меил
Zenska opusti se i ne misli na toa, sto e pisano toa ke bide, a so apetitot kako si??? Posto jas i ti sme blisku mene pocna nekako da mi se kacuva apetitot ili toa na psihicka baza e??? ♀️♀️
Јас правев лапаро и хистеро заедно ми рекоа да помине еден циклус и потоа може фактички на вториот циклус зависи ти како ке бидеш спремна..
Не јајникот ми беше изваден бидејќи во цистата имаше сомнителни клетки и беше зафатено ткивото од јајникот. Јајникот што ми остана е опериран од ендометриозна циста. Хормоните ги проверував на Биохемија со упат од матичниот гинеколог.
Леле иста си јас јадам се мислам нешто да ставам во уста и вчера на сопругот му реков да ми донеси бадеми бар да ставам во уста нешто јадам мила јадам незнам дали само да не мислам на симтоми или на психа е незнам битно ке си се поправиме хаха..
Девојки а има ли врска температура телесна вчера имав 37 со 1 денс 37 со 3 а супер сум не сум омалаксана или така треба
Офф.. а таман рековне барам симптоми и не читам веќе.. ама.. АМА.. читам пак и пак барам симптоми Вчера правев трансфер со еден замрзнат ембрион. Тука што ве имам читано за терапија преди после некако мојата терапија малку како да е.. пред трансфер само имприл и метилирана. Во петокот се боцнав со овитрел, во понеделник почнав со утрогестан и навечер пролутекс. Вторник трансфер и после трансфер ме боцнаа со 1/3 choriomon еднократно. Сега продолжувам со утрогестан 2х200 имприл метилирана и со клексан. Пролутекс не ми ги продолжи, само еднократно вечерта пред трансфер. Таман ли е што ли е како ли е.. само дај боже да вроди со плод.
Леле истаа јас го оставив телефонот настрана абеее како за нос да ме влечи некој ајде па на фемина и те читам тебе а ти ми велиш не барај симтоми супер си е се терај си го редот со терапијата како што рекол докторот и се ке биде во ред...ио јас се чудев зошто не ставам пролутекс ланското ивф ставав ама верувам дека така треба...