mili moj denes mi se javija od fondot vaucerot e odobren konecno yes odam da si go zemam licno da ne cekam po posta a od vas cekam da mi kazete ako sakate kaj koj doktor da se obratam se mislam megu lazarevski i adamova
mila jas na 7/9 go pustiv ama na 25/9 mi vratija negativen odgovor deka mi falelo rezultat i go odnesov odma rezultatot na 25/9 i eve deneska mi ddoa odgovor deka e odobren
Браво на сите за ваучеритр. Да се радувме за бебе сите тука што поскоро Не се грижи беба. Следниот пат ќе имаш појака стимулација. Не се плаши од тоа. Што се договоривте следно со докторот?
http://www.femina.mk/новости/занимл...окажува-низ-што-поминуваат-жените-со-ин-витро Za site hrabri zeni koj so dusa go sakaat i cekaat da go doziveat najubavo nesto na svet, da stanat majki <3
ehhh potesko od toa da se bide zena nemajas zenski si go izgubiv moeto dusice,bhcg pocna da opaga pa dr.mi ja prekina terapijata mi rece za 3,4 dena ke prokrvaram a ako ne mi se stabilizira karvarenjeto ke treba da mi pravat revizijatesko razocaruvanje mn mn mn loso iskustvo ovie dena mi se najbolnite vo mojot zivot posle tolku vreme vidovme pozitiven test i sega vaka da zavrsi,ama gospod ima pricina za se,na nikoj ne mu go posakuvam ova i ke prodolzam da ve citam i da se raduvam na vasata sreka
Milicka...so I da kazam znam nemq da te utesam.Bidi silna,nie zenite sme rodeni borci.Ke uspeeme veruvaj.Site do edna.Isplaci se,ke ti olesni bar malku.I jas pominav niz istoto,te razbiram.Kolku I da se trudat site da te utesat nema da uspeat.Zatoa dusicke ti sama si posilna od se.Eve ednas fati,nareden pat ke bide se vo red.Te guskam
@fuki Vo Sistina plativ tolku. A stimulaciite, suprefaktot go kupiv od tuka I 2 sisenca plativ 2.400 den, a fostimonot ili altermol dok mi rece isto e potpolno, go kupiv od Solun za 15 evra edno pakovanje od 75IE, jas iskoristiv 17 pa znaci plus uste 255 evra, I stop inekcijata horionot 1 primiv od 50.000IE go kupiv isto tuka cena 454 den. Sve na sve gavol ipol ali neka bidne pari se pecalat
Beba has mi dzal naredniot pat sigurno ke bidat poveke jk Malecka Stevemija so sreka vaucerot do bebinja i jas sum kaj petanovski modze i da se sretneme tamu heheheh