Се е таман, покриена си со фолна, со клексани и прогестеронска поддршка. Се е во ред, јас кога примав ни утрогестан ни кринон не примав.само пролутекс, ти сега имаш утрогестан. Биди спокојна
Да леле дајбоже да е добар знак сега читав на една статија пишува рана бременост утврдува и телесна температура дека треба да е околу 37 да не е под
Мила и јас исто како тебе и знам дека нареден месец ќе биде исто.Јас за минатото инвитро на 6-7 ден имав кафен исцедок и се израдував ама ми траеше до крај и за жал негативен тест што значи не се измачувај со имплантациско не мора да го има,сега уживај си
duso a od koj den na transfer izmeri temp,i koj period od denot ili ti kako ke se osekas da da sega hahaha i jas osekav nekako vnatresna temperatura ama ne mi teknalo da izmeram temp,znaci normalno e da imas malku pokacena temp sega izmeriv mene 37
Уееее ке биде ке бидее јас вчера мерев поручекта накај 17 ч а денес од сабајле многу ми е жешко и затоа реков дај да мерам без некоа причина..5 ден и денес 6 ти дај боже да е на арно смеава хаха премногу се развеселив...
Ве читам и ви посакувам високи бети за некој ден на сите, уживајте, радувајте се, бидете спокојни и надевајте се на успех! а на нас што сме во постапка за брзо да се најдеме на ваше место
A ti go smetas I denot na transfer kako prv den? obicno za prv go smetat denot posle transfer...ama kako I da I jas na 28 planiram
Девојки, денеска ги поднесов документите за ваучер кај Мајка Тереза.Ми ги примија преку прозор и за 30 секунди завршив работа, ми удрија печат на копија од барањето со денешен датум а на копиите не ми ставија печат, ми рекоа дека не мора Да се надеваме на брз одговор, убав ден на сите!
Jas koga otidov na prv pregled posle pozitiven test za bremenost... temperatura mi merea poradi situacijata i mi bese 37 so 1, sestrata mi vika super ti e. Potoa si vidov dve junacinja taka da jas mislam deka ima vrska i temp uzivaj
Дајбоже фала мила ми како сум си позитивна после муабетиве тука а бев така нервозна и само на симтоми мислев сега сум супер мора да биде работава да си фатиме бебчиња во раце па ке има частење Да го сметам тој ден јас, така ми кажаа денот на трансфер е прв ден..какао и дае ние на 28 ке си се почастиме
Со среќа мила, ептен се радувам за тебе. Дај Боже што побрзо да ти одговорат. Среќен ден денес, среда за среќа да ти донесе.
Фала ти миличка, нека биде среќа кај тебе и кај сите нас што сме во постапка, ептен се радувам на убавиот период кој следува
Здраво, На оваа тема сум нова. Сигурно има одговор на многуте страни претходно, но ме интересира "потазе" искуство. Две години по пораѓање HSG покажува непроодни канали (нема слободно излевање стои во извештајот). Ивановски советува лапароскопија. Во ситуацијава колку што знам не може да се припари до државно за вакви работи а и да дозволат, кој знае колку ќе се чека. Кои ви се искуствата со лапароскопија, кај кого (освен Ивановски) можам да ја правам. Кај кого да се обратам за второ мислење? Дали има ризик заради кој не би можела да продолжам со инвитро (некое оштетување на јајници, потреба нешто да се отстрани?) Паметно ли е да се замрзнат јајце клетки пред процедурата? Многу прашања Но за прва бременост поминав низ сосема поинакви проблеми, ова ми дојде од нигде никаде. А ни се брза, имам 39 и намален број на резерви...