Мене ми доцнеше два дена, баш истото го прашував пред некој ден. Можеби не од нив, ама така се погоди. Продолжуваш и кога ќе добиеш, се' додека не ти каже да престанеш.
5.000,00 еур ќе платиш за 6 ј.клетки? Знаеш дека Њуборн се најскапи така а и Стопанска банка Битола дава кредит без камата за пациенти на клиниката.
Нема да ми дадат кредит, немам ни 6 мес на последното работно место. Не знам што да правам, многу пари ми дојоа наеднаш да дадам. Имам едно неуспешно ивф во Ремедика, во Систина се чека за преглед, барем така беше, а Битола е најефтино ама ми е најдалеку.
Честитки за ваучерот ќе можеш да ми кажеш првично кои документи ги поднесе и за што ти бараа дополнително?! Јас оваа недела ќе одам па да бидам спремна...
Drugarki na 11 ti den posle transfer....napraviv test domasen Sure Check...rezultatot e ovaj? vase mislenje?
Zdravo Tina Vo Ceska celiot paket e 5100€, so garancija I 2 blastocisti a 8-10j.k Mnogu skapo mi izgleda kaj nas vo MK za 6j.k I toa plus zamrznati. Drugo sto e vkluceno vo taa cena? Ili toa e cenata samo za j.k?