Само за јк, ама немаме можност да одиме до Чешка. Пат и сместување, било каде, само додава на цената.
Ова е и те како позитивен тест Радувај се, гали меше и чекаме вредност на бета, па да видиме дали се можда близнаци?
Jas mislam Koga ke se dodadat site proceduri plus j.k vo MK pak ke izleze po skapo otkolku vo Ceska. Barem tamu davaat garancija a vo MK ne. Ajde so sreka ako veke ste resile za New Born cekame dobri vesti vo skoro vreme, kisses
Do 8 mi den vo grb ,gradi,jajnici bolki,potoa stivna se.sega samo bolki vo grbot.daj boze do kraj da e se kako sto treba
3000 eur се 4 ј.клетки во Ремедика, 4600еур-8 ј.клетки во Систина, 5000 еур -8 ј.клетки во Плодност, 5000еур -6 ј.клетки Њуборн. Во Систина се чека стандарно за преглед.
Благодарам многу.во чет.ќе проверувам преку крв,дај Боже да е се како што треба до крај.И да има позитивни резултати кај сите што сме по овој тежок пат.Но јаки сме ке издржиме сите.после 12 години кога видов две црти бев мн среќна.
Честитки мамика, со лесно до крај @Luni ајде мила, и ти да не израдуваш, кога планираш тест да правиш?
Дај боже да се израдуваме јас уште утре чекам и на 28 резултат, го чекам 14 ден, немам храброст порано да направам тест вака дирекно преку крв... Нестрплива сум ама ке почекам
Другарки, како го пиете аспиринот? Мене ми рекоа само да е после јадење, не ми рекоа дали навечер или сабајле