Drugarki jas napraviv beta test preku krv mi izleze 181 a inaku 9 den o ET blastocista, vase mislenje?
И јас го пиев наутро на гладно.Ова ми го кажаа после трансферот.Претходно го пиев малку покасно некогаш после јадење некогаш на гладно.
Честитки мила Многу убава вест, само така нека продолжат да се нижат радостите!!!! Да си имаш лесна бременост, а може и со две да изненадиш
Во медицината 2 и 2 не се 4. За мене и моја пријателка со трансфер во ист ден ќе кажам. На 14ти ден имав 513 бета, таа имаше околу 430. Јас единечна, таа близначка бременост.по 2 ембриони ни беа вратени и на двете. Имало случаи со високи бети и 1 бебенце и обратно, сепак по примери повеќето високи бети укажувале на близначка бременост. Крај краева најмалку битно е тоа, се нека биде во ред, тоа е најбитно.
На сабајле на гладно Честитки мила ❤️❤️❤️ Ајде како ни тргна за арно за убаво и дај Боже сите што сме во исчекување оваа недела до тест да се израдуваме со високи бети. Влечете не и нас
Fsla duso site da si docekaat ubavi denovi i so bebushki vo race dj boze So sreka i na tebe, koj den od ET ti e? Да душо најбитно е здраво живо нека е, ти кој месец си? Фала душо сите нека бидат радосни со вакви вести и да продолжат, живо здраво нека е што и да е и колку и да се, се најубаво и на тебе
Фала ти мила, денес ми е 8 ден од трансфер ама јас бев со ембриончиња на 3 ден. Така да мислам дека треба да почекам уште малце за да покаже Ти гали меше и уживкај и се надевам наскоро ќе ти правиме друштво во труднички муабети
Едно прашање, кога вртите во фонд да прашате до каде е вашиот предмет, што кажувате, матичен број и име? Зошто немам јас никакво бројче или нешто такво на печатот што ми го ставија