Сега опуштено и позитивно мисли.Симптоми не ни барај,нема правило за тоа.Уживај овие две недели,знам тешко е,ама ке издржиш,ние сме жени храбри сме..Голема верба и се ќе биде во ред
душо овој тест треба да го правишш со утринска урина, и на мене ми покажа многу бледа втора линија а со друг тест ептен црвена, чекај не се разочарувај, после некој ден повтори и земи друг тест, ти држам срека следните денови
Честитки на сите трудници, а на тие што сте во постапка, со среќа, да вроди со плод. Јас денес ги добив резултатите од мутации ама ништо не ми е јасно. Ако може некоја да ми објасни поконкретно...
Хетерозигот за мтхр5фактор...ќе си пиеш метилирана... и предиспозиции за кардиоваскуларни болести... ништо страшно скоро кај сите се јавува (јас сум хомозигот 2та аллела се мутирани... ) кај тебе по 1алел е мутиран... (се надевам помогнав а и консултирај се со доктор за резултативе за посигурно)
Претходно плаќав пола од цената кога нема ј.клетка ама тогаш беше 24600 пункцијата а сега пункцијата е 30500 дали половина од тоа ќе се плаќа и цела сума не ми кажаа.
Штом цена на пункција ти кажале 30500 значи толку е. Небитно дали ќе извадат ј.к. Мислам дека претерале со цени
Вака се околу 500 ден, а со рецепта биле околу 40 ден. Мене едно кутивче за 3 дена ми е, некако е многу, имприл два пати на ден, пролутекс два пати на ден.. Прашањето ми беше зошто ако може на рецепт, зошто да го плаќам и естрофемот приватно.
Прв пат го земав со рецепта беше 259'д.од тогаш па наваму го купувам без рецепта со иста цена.плус и на него си ја пишува цената инаку јас ги пијам 3х2...бргу ги трошам али тоа е.за добро да е Станува збор за естрофем од 1мг....моите се тие.а постојат и др.видови.за тие немам инф.