Дефинитивно тоа е најважниот совет кој би им го дала на сите за двете недели чекање: НИКАКВО ПРЕРАНО ТЕСТИРАЊЕ!
Девојки ме изнтресира дали може да се добијат различни резултати на бета хцг во вредност во различни лабаратории. Јас првиот пат испитав во Авицена а вториот во Синлаб. Си мислам може подобро е на исто место да ги следиш резултатите
Во Железничар комплетен хормонален статус испитуваат? Последно што гледав само тироидните ги имаа. Имаат ли промени?
Жал ми е мила, знам како боли душата од ова разочарување, колку и да си силна боли и ти иди да се изнаплачиш, плачи изнаплачи се а еден ден ке си се радуваме со бебче во раце верувам во тоа, зашто само упорните успеваат а ние ке се бориме додека не успееме те гушкам
Само во иста лавараторија, јас имав проверувано во различни и испаничив, кога потоа видов различни референтни вредности имаат.
Здраво на сите девојки, јас само што се приклучив на форумов.Би сакала да ве прашам, правев инвитро, и денеска на 14 ден од трансфер бета-ХЦГ тестот покажа 44.33 па дали од искуство би можеле да ми кажете дали да се радувам или да почекам уште некој ден.Дури утре одам на консултација со докторот. Фалааа ви однапред.
Дај боже сите да си се израдуваме.Не бев сигурна за вредностите, а дури утре ќе се видам со докторот, па од возбуда сакав да прашам
Девојки, сте пишувале за Имприл. И јас ги пијам тие 1х1. Дали знаете освен во аптеката во Систина дали ги има и во други аптеки? @Mimmi39 гледам дека ти имаш пишано дека скоро си ги купила. Ако не ти е проблем да пишеш од каде ги купи?
Девојки закажав за во ману за вродена тромбофилија други имонулошки испитувања таму дали прават матичната не ми кажа само ми даде упат и толку