Mene za hormoni izgleda vikend ke mi padne.Treba da go nosqm I vaucero I drugite dokumenti so ni gi pobaraa.Kopii od krvna grupa,Kopii od dokumentite,I upat od maticniot ginekolog,I so znam uste so...
Neznam za vas...ama jas mnogu ke si se razgalam. Abe odvaj cekam po ulica da prosetam so golem mesko Tesko na soprugot kako ke me istrpi
Mili moi, ve citam kako se pripremate i se raduvate za vaucerite i moram da kazam deka i jas bev ista. Koga doznav deka vaucerot mi e odobren ,abe letav od sreka Strav mi bese samo od prvata inekcija, a posle sekoj nareden len odvaj cekav da dojde vremeto za inekcija Uzivajte vo procedurata,razmazuvajte se do beskraj, a za uspehot znam deka site do edna ke si gi vidite dvete srtki. Se molam za vas i vi posakuvam mnoooogu sreka!
Верувaм зa тебе декa тешкo кaкo ке те истрпи сoпругoт хехе ке викaш aј врзи ми јa пaтикaтa јaс немoжa Акo и дa се рaзгaлувaме сме зaслужиле
Женчиња, абе многу брзо ми пишувате тука, не можам да ве стигнам да ве допратам што пишувате и до каде сте Најпрво честитки до @stevemila, @natasa.p , @malecka* за позитивните ваучери....потсетете ме ве молам, ако некоја ја заборавив да ја означам , но да знаете дека од се срце ви ја пуштам сета среќа на овој свет и господ само убавини да ви дарува и што побрзо сите да си се радуваме со бебчиња.... Инаку некаде тука прочитав дека на некоја од вас и било тешко од инекциите..... Еве да знаете и јас за прв пат сега се осетив некако многу лошо од инекциите ....имав страшни главоболки и страшни нагони за повраќање, но се ќе издржиме ние, зарем не ? Јас сум на пола пат од целава оваа процедура, со краток протокол сум , бидејќи ми е ниско нивото на АМХ хормонот.....Утре треба да се видиме со докторот и најверојатно утре ќе се договараме кога ќе биде пункцијата.....По моите проценки и рачуњана , најверојатно ке биде во вторник, па со Господ напред.... Ве гушкам сите најсилно, вие сте мојата најголема поддршка .....И бидете силни, храбри и пркосете им на сите стравови
Дај боже мила, дај боже да ве израдувам и сите тука само со позитивни одговори да се радуваме.... Уживај во бременоста и чувај се
Jas uste sum na pocetok ama posto sum so dolg protocol iskreno I mnogu dolgo mi izgleda se...I strav,zbunetost,raseanost....abe ne sum jas taa,nemozam da se poznaam.
MADO, nikako strav, nikako panika. Imas pravo samo da se razgalis, da si razmisluvas kako za nekoja nedela do eden mesec ke si go galkas meseto so edno, dve ili tri bebcinja. Te gushkam i stiskam palci
На повекето ни е тешко од инекциите мене оваа недела главата ке ми.пукне а пак со јајниците немам некаков проблем малку ме зљболуваат ,штрекнуваа но тоа е се подносливо но со главата е загрижувачки.
Jas i mnogu sum nervozna i mnogu me bolat mastata kade me bockat deneska placev i mnogu sum nervozna i ne znam i kaj me zafrkana ova menstruacija do sega ke gi stimolirav jajnicite so dr inekciji alma toa e samo za arno da e
Кој те боцка?Јас правам како што ми кажавте на сите сестри и напоменувам дозата и бавно да ми ја стават течноста тоа за супергакт .Само една се најде паметна и тоа во недела во брзата помош сестра од времето изгледа на комунизмот со брзина на светлината ми ја забоде и совет ми даде во фрижидер да сум ги чувала и само од неа имам модрица
@mimidjon убаво ти кажала да ги ставаш во фрижидер.А модрици како и да те боцкаат на 90% од жените им искачаат уште ако си склона на појава на модрици џабе ти е.Јас се боцкав самата полека и имав модрици а првиот пат свекор ми ме боцкаше исто со брзина на светлината и пред тоа ме штипеше за да фати мевце и ништо немав
Јас немав модрици кога полека ми ја вбризгуваа течноста, а кога само ќе ја стиснеа бабачко големи имав.