Не, не мора да си ниту гладни ниту жедна. Јас испитував во 12 попладне бев и јадена и пиена. Со среќа
Ne mora da si zedna nitu gladna koga sakas mozes da ispitas, i jas na pladne ispitav jadena piena, so sreka
Да ја развеселиме малку страната.После успешен трансфер и позитивна бета,денеска бевме на прв преглед и ја видов најубавата точка на свет и најубавиот звук...туупп туупп туупп...го слушнавме моето јуначе.Посакувам каква среќа на сите.
Сега ти преостанува само да си галиш меше, да уживаш и да се размазиш Многу се радувам за тебе. Имај си лесна бременост и влечи не сите
Девојки помина и моја хистероскопија, немаше интервенција, беше само дијагностичка со скречинг. Зафатот траеше 20 минути и помина се во најдобар ред. Платив 21 525 денари и плус терапија после зафатот со 7 клексани 3000 денари. Инаку оперативна хистероскопија во Њу Борн е 26 000 ден Честитки мила, убави две линии, утре те чекаме да се пофалиш со висока бета!!!
Аииии другарке го виде јуначето, супер, нека е живо здраво и во раце да го дочекаш, многу ми е мило ептен, супееррр, уживајте сега, дај боже до крај со добро само
Super ti e testot utre cekaj rezultat od beta no deneska raduvaj se so pozitiven test.So sreka do krajot na bremenost i daj bozhe site shto cekame bebe da ni bide testot kako tvojot.