Јас немав ич модрици ни од супрефактот ни од пурегонот...а богами од една сестра плачев колку ме болеше пурегонот мускулно....така да кај секој си е различно
Mene sestra mi mi gi stavase site inekcii i voopsto ne me bolese, nitu imav nekakvi modrinki. Ama mi gi stavase so ljubov A sega primam progesteron ednas nedelno i celata noga i mestoto mi e zdrveno i me boli cela nedela. Me bockaat tolku brzo...uffZnaci navistina se zavisi od toj stoja stava inekcijata.
Da i mene mi napomenaa suprefaktot da go cuvam frizider,mene mm me bocka,cel mesec ke mi bide medicinska sestra , na pocetok me peskase malku,no sega se ispraksa i nikakva bolka ne osekam,mu velam zosto i mi vika osven sto bavno treba da se vbrizga isto popoleka treba da se izvadi iglata,dosega nemam niedna modrica,ama ima uste mnogu bocki,ima stomakot tocki ko dalmatinec cel da mi se napravi
da i jas superfaktot go cuvam vo friziider ama mene sekoj den razlicna sestra me bocka od ponedlnik do petok ista posle sabota nedela dezurna sestri razlicni i taka ama i jas ke im kazam ako e taka nema da boli i nema da ima modrici ke im kazam pomalku da ja pustat inekcijata fala devojki zaedno sme posilni samo vie me razbirate najubavo
Mene isto taka od Puregon, cela noga mi se zdrvuva i bockanje osekam po cela dolzina. Mnogu su tazna nekako posle bockanje, ama se pominuva samo uste malce, hrabri sme nie
Мене прво почнаа во стомак да ме боцкаат ама многу ми се вцрвенуваше и отекуваше местото и почнавме во рака, не ме болеа ама модрици ехееее колку сакаш. Е мускулно болат и ич не ги сакам, среќа па во целиот процес една мускулна примив стоп инекцијата.
lele lugee utre ke mora da pocekame denes ne raboti labaratorijata drzaven praznik e ( znaci trpenie do utre i fala vi na site sto me mislite hug:
Ајде ајдеееееее, па ке почекаме до утре, женчиња ве молам ТРПЕНИЕ Но утре мора бетата да биде висока.... Ти посакувам се најубаво мила и ти ја пуштам целата среќа на овој свет
Ajde, cekavme tolku,pa za eden den ne e problem Ajde mila site pustame pozitivni vibracii, mooora da bide pozitiven testot
Trpenie spasenie.Nie sme strplivi I silni.Ke te mislam I ti ja pustam cela sreka Isto kako so posakuvam za mene taka I za tebe.Vozbudena sum ko jas da cekam.So sreka I te guskam