Девојки да прашам во врска со боцкањето.Се боцкам веќе некое време, триптофем, пролутекс и клексани во стомак.Ми се направија модрици што и не е толку страшно, но сега кога боцкам едвај успевам да ја пробијам кожата со иглата,што ме загрижува.Дали ви се има случено истото и што би можела да преземам?Не ми се боцка во рака зашто не сум се боцкала претходно во рака а и веќе се научив во стомак
Боцкај било каде во стомак, подалеку од модриците и грутките, се додека не се повлечат, одкако ќе се повлечат за некој ден пак на истото место ќе можеш. Не форсирај само во еден предел . И полево и подесно и погоре и подоле да е, ќе се апсорбира. И не боцкај ептен подкожно, мене така повеќе ме боли, исправија иглата на некаде измеѓу 45 и 90° Значи каков радар сум станала. Браво за мене
Фала многу, ќе пробам така, јас дека цело време да не згрешам и се на исто место едно до друго боцкам
Zenicki soborki,eve me mene nazad pak vo ovaa tema :/ Pochnav da sobiram dokumenti za vtoro in vitro pa se dvoumam pomegju Ivanovski (na koj veke mu bev pacient za prvoto in vitoro) i dr.Dimitrov Remedika. Znam deka sekoj si e prikazna za sebe,no ete ako.moze nekoj da spodeli iskustva za dr.Dimitrov i kako odi zakuvanje kaj nego (se ceka mnogu)?
Јас воопшто не изреагираф на бемфолата. Но се зависи од потребата на организмот. За мене дефинитивно не се.
Истото ми се случуваше и мене после една недела боцкање, како да несака да се пробие кожата, и ми се појавија модринки и грутки.Ништо страшно едноставно самото место е веќе измалтретирано така да се изразам, а и нормално несвесно се стегаме после подолго време боцкање.Јас ги мачкав со Хепатромбин и ставав облоги Ацидиборици и полека се повлекуваат.
Најверојатно е индивидуално, јас се боцкав со нив токму поради тоа што ми предложија дека се најдобри, и супер изреагирав.Најверојатно според проблемот, годините, и можноста за создавање цисти докториве проценуваат што ни одговара најмногу.
Фала најмногу, значи не ми се случува само мене, јас повеќе се исплашив да не не се распоредува добро течноста, зашто многу тешко пробиваше, а болката се издржува
Здраво дали некоја од тие што чекаме го доби ваучерот или можеби има инфо оваа недела кога ќе се собира комисијата!Убав ден имајте
Мила, јас поднесов документи на 20 мај и сеуште немам одговор. Да се надеваме идната недела или до крај на месец
Имам останато гонал Ф и цетротиде по 7 инекции. Купени во странство по бааѓи пониски цени. Ги чувам безбедно. Плус можам да поклонам утрогестани, п депо, д хеа, некои други суплементи , естрофеми, и 4 пурегона имам за поклонување. Слободно пишете ми ако на некој нешто му треба од ова. Јас до НГ само ќе ве читкам и ќе ве бодрам И нормално, слободно пишете ми ако мислите дека би можела да ви помогнам некако
@monka_bonbonka Последно инфо,ембрионите во Ремедика се плаќаат поединечно сега ми пиша др. Кај мене не се знае како ќе биде,др пиша најверојатно по нова цена Па шуќур и ние ( што сме приватно) да зашпараме на нешто Така да,слухот те служи супер,а частењето стои