Ме интересира цена за endometrium scratching во Ремедика. Ако некој има искуство сега брзо, фала ви однапред
Фала ти ептен за инфо! Понудата е навистина добра. Се надевам ќе успеам да закажам пошо не се јавуваат на тел.
Многу ви благодарам на убавите зборови.Вашата подршка ми е најубавото нешто во овој тежок период.Навистина ми давате надеж за секој нов ден.За сите што чекаме да си го дочекаме најубавиот резултат и за сите што сте во постапка со лесно да ви оди и што побрзо да си го дочекате успехот
Поздрав од мене до сите @Gocim @Маја Т никако не смеете да губите надеж, ве чекаме со високи бети Јас добро поминав после негативниот тест, си се исплакав убаво, добив после два три дена прекин на терапијата. Се слушнав со докторот, можеби одма овој месец ќе ми ги врати останатите, зависи на прегледот дали ќе е се ок. Со нови сили до нови победи
Девојки здраво. Дали некоја била во скоро време во Железничар за инфективните скрининзи,хепатит Б,Ц, Хив и дали е потребен упат од матичен?
Буби, јас би ги земала овие дхеа ако може.Не знам дали ќе можам од странство да ги порачам па сега таман пред ин-витро добро ќе ми дојдат.Од 50 мг се? П.С Ти пишав порака, не знам дали си ја добила
И вакви некој имам. Ако ви одговараат по составот пишете ми и нив кој сака да ви поделам по 90 таблети. И 5 фраксипарини имам за поколонување. Спирулина ако некоја пие, и тоа имам