Тој дел е за жени што немаат партнер а поднесуваат барање за ваучер. Ако имаш партнер ти требаат работите под 10.
За 10ти ден убава е цртата...на 14 ти ептен поубава...радувај се....ќе имаш и висока бета па те чекаме во друга тема
Мила, многу ми е жал, баш мислев дека ќе слушнам убава вест од тебе.Те гушкам силно и продолжуваме понатаму!
Сакам да прашам за колку време се добива одговор од фондот. Ние поднесовме барање мината недела. И како ќе не известат дали некој знае подетално како одат тие работи
Првиот ваучер лани ми го одобрија за месец дена, добив одговор преку маил дека е одобрен а потоа следиот ден отидов да си го подигнам кај МАјка Тереза.Сега ги поднесов документите на 20 мај и сеуште немам одговор, за колку време ќе дадат одговор не сум сигурна, бидејќи состојбата е поинаква од лани.Се надевам нема да чекаме многу време Секако прво треба да не' известат по маил а после по пошта да ни стигне или на лице место да се подигне
Ама нас ни маил ништо не ни побараа на сопругот ни трлрфон не му побараа. Тој им вика како ќе не исконтактирате ако не ви дадеме број па така оставивмр некој контакт. Незнам црлава ситуација ми е чудна
Јас маил имам оставено уште кај матичната и она го има внесено во системот за контакти кога ме има внесувано во системот при пријавување.Ако не ќе ви стигне известување дирекно на домашна адреса
Да, мора да ве има пријавено во системот пред да го однесете предлогот во Фондот.Секако дека може и да ги контактираш преку телефон во Фондот, ама за да вртиш сеуште ти е рано.Почекај до крајот на месецот или почеток на следниот и почни да вртиш за да се информираш кога ќе ти го разгледуваат предметот
Баш ми е криво Лаурка, Нема откажување,...а со терапија сте пробале? Што кажува Владимир? ***Цетротидето и те како го намалува ЛХ.
Ne peimam teraoija oti ne reagiram voopste na nisto samo spontano vadam folikuli..Vladimir vika deka imam dve opcii ili do kak 40 ta godina da probuvam vaka na sekoj folikul bez terapija ili donirani
Да..претходно бев кај Ивановски ...пробавме секако и сепак само без терапија вадам фоликули Дали за ваучер со донирани ј.клетки се потребни истите документи како и за со свои и важи ли спермограм добиен по инсеминација
А кај ивановски како одевте, скроз природен? Имаше јк или празни беа, он знам дека стоп инекција обавезно дава. Ова вака без стоп инекција е малку несигурно.