Eve nesto me nasmea pa morav da spodelam Eden den koga ke sme vo 36 nedela I maz ni ne prasa kako se custvuvame, cuvajte ja slikata I pratete ja za odgovor
Оффф мила и јас сум иста веке 10 години се борам....Ама ние сме силни мора да успеме .....секој ден си плачам
Тотално низ истото поминував и јас! За на крај да сфатам дека социјалните мрежи уште повеќе ми прават да ми биде потешко. Од она што јас го поминав со плачки секојдневно, совет би ти дала да ги избришеш инста и фб од мов (јас така направив) се посветив максимално на мојата цел. Оние на кои им си потребна секако ќе стигнат до тебе, дури ќе сфатиш многу работи откако ќе се изолираш од социјалниот свет, плус ти ќе бидеш во придобивка едноставно телото и умот ќе ти се опуштат. ПРОБАЈ бар извесен период. Јас не бев активна 7 месеци. Најботно од се е да се изолираш од сите работи што ти даваат негативна енергија.
Здраво сакав да ве прашам од како ќе го одобрат ваучерот за колку денови го добивте по пошта?Дали се случува да доцнат?
Мислам дека за 4,5 дена стига. Ама членките кажаа и емаил стигал прво, во барањето нели во делот со податоци имаше емаил да оставиме па сигурно прво стига маилот. И така можеме одма да си го подигнеме сами од мајка тереза , да не чекме пошта.
Да, така беше лани кај мене, прво добив известување по маил дека ми е одобрен, после следниот ден си го подигнав. Некако не ми се чекаше по пошта и се плашев да не залута некаде Ајде нека пише на која побрзо ќе и одобрат
Јас од познаници добив инфо дека ми е одобрен,во четвртокот имало комисија ама не добив маил,а веќе бев кај докторот и сакам да знам кога би стигнал за да продолжиме ..се ми е стрес никако да се опуштам
Другарки, да пријавам бета — 1127 на 14ти ден од трансфер. Пуштајте среќа да биде се’ во ред, а јас ви пуштам на сите, да се префрлиме заедно во труднички.
За некој ден зошто мора да се запази рокот за ако имаш приговор на пр... ако го одобриле чет.петок денес утре очекувај го
Јас се јавив сеа и ми рекоа дека е многу рано за моето барање да биде разгледано,а поднесено ми е пред барањето на Константина
Во Мај пред крај фала ти дај Боже да биде се како што треба...и ти оваа недела да добиеш ваучер Можеби и мене не ми е точна информацијата дур не видам не верувам
Од сабајле само гледам дал си пишала Со ваква бета нема што да биде не воред Одмарај си сега и чекаме лупа тупа @LunaGrey да си стави еден џин тоник и црвен и да престане да глуме лудило. Уште непочната со постапка она плачела под туш Зашо плачеш? Небаре живототот ти пројде по болници. Ааааа, ама ќе земам стап! Лесен случај си ти сега за медицината. Ќе те склопат како едно и едно. Слушај ја ти др Бубич и свиркај си