Kolku vaznost ima 3d 4d eho i papa test.Mi rekoa 1 godina. A sega novi mikrobioloski brisevi, uste 1 spermogram i hiv i krvna slika, kolku vaznost imaat
Веднаш на доктор. Може и да не е страшно, да е хематомче, но треба да се види за да се даде терапија. Пиши обавезно што си направила! Среќно
На страната на фзо пишува дека сите испитувања имаат важност од 6 месеца, освен папот, тој има важност од една година ( ако е добар резултатот)
Сакам да ве прашам дали некој имал истиот проблем како јас во јануари почнав со ин витро се супер беше се направиа 15 фолекули но за жал ни еден не порасна повеке од 15ммм,примив 26 пурегона 32 фостимона,и 30 мериоферт но за жал не порасна,Ивановски ме остави без одговор едино што ми кажа млада си, Направив една консултација кај Трајковски ми кажа тое тоа сега собирај документи за втор ваучер.......
Da rezultatot od papot e dobar, i od mikrobioloskite brisevi bese super, ama treba niv povtorno da gi pravam
A na eho mi pisuva demek imam pak cista, cokoladna, mala ama vela od bolnica deka ne e problem, pravev januari Odi na kontrola, baraj mislenje barem od 2 dokota i bori se , daj boze da ne e strasno i odmaraj
Сите документи се со 6месеци важност освен папот е 1год безразлика какви биле кога истекува важноста се прават повторно нови Собери документи одмории го телото провери си хормони и пак кај докторот на консултација
Мила остани смирена. Имаш висока бета, можеби биле фатени и двата ембриони, па едниот да не издржал. Многу често се случува така. И јас бев исто, само едното јуначе продолжи да си се развива, и еве си тераме, утре сме полни 32 недели .
Првата слика е од 12ти ден, а втората од 9ти ден од трансфер Што мислите девојчиња? Некоја со слично искуство? Ви благодарам..
Мојата бременост изгледа сепак е биохемиска.Денес на 12 ти ден после трансфер направив тест и линијата е многу светла, посветла од претходниот тест.Чекам резултати од бета сега, барем да не се измачувам повеќе.Воопшто немам надеж.Незнаев дека може да биде толку тешко
Мила е тоа е тоа кога правите тестови пред 14 ден зарем на 12 ден очекуваш да биде темна? Ај не се разочарувај дане те зашлапам , на14 ден направи бета секако дека на тестот ке биде светла линијата... Ме изнервира абе девојки чекајте 14 ден и тогаш правете бета рано е.. А тебе те гушкам не се нервирај