Благодарам ! Бев во паника. Денес Бетата скоро 9000,ме виде Др на ехо ,во ред е се. Ми честита Близнаци. Не ми објасни зошто настанало крварење,па сеуште не ми е јасно.
А зар не постои можност да порасне, сепак е 18, а тебе ти е 12 ти ден од трансфер. Несакам да давам надеж, но нели постои можност, има девојки и со мала бета што успеаа
Не верувам, ова е сепак премала вредност, а и очигледно е дека паѓа.Вчера тестот ми беше со подбра линија отколку денес.Уште ова ми се немаше слученоАјде Дај Боже да се надеваме дека следниот пат ќе успееме.
Откажување секако нема.одиме напред со нови сили.Тешок е овој пат,знаеме сите што сме биле или сеуште сме.Господ е Голем,секој ќе излезе на крај со победа и нормално со бебиња во раци кој едно кој две...некои и три....важно да ги има...Исплачи се...ќе ти олекне и идемо даље душо
Супер!!! Честитки! Баш се израдував! Нека е со лесно само, до крај да си ги износиш бебињата со убаво
Мила бетата е ниска ама мислам дека за два дена би било добро повторно да провериш.Чуда се случуваат само биди јака и храбра,без разлика на конечниот резултат,господ сите ќе не израдува
Cestitki devojce <3 kaj koj doktor si? gledam malku poraki si pisala verojatno prvo ivf i srekjicka ..vleci ne za nose Maja T, bas mislev deka se kje bide vo red, glavata gore ,sekako deka sledniot pat kje uspees <3
Девојки, еве да се пријавам и јас во оваа тема. Почнувам да собирам документи за IVF и ме интересира дали некоја скоро била во Железничар за инфективни скрининзи и дали покрај ситуацијава прават без упат само со лична карта? Се убив од давање пари на приватно за сите испитувања барем за ова да заштедам зашто ве читав тука дека брзо се завршувало. На сите што сте во процес ви посакувам многу среќа и на сите со виски бети ви честитам. Се надевам дека сите ќе излеземе од темата експресно.
@Kris80 @Sienna_MK @princess5 @DELFINA81 @Milce89 @CvetCvet @Maya12 @Luni @biba818 Девојки навистина многу ви благодарам на подршката, добро е што ве имам тука.Знам дека вие најдобро ми ја разбирате болката.Заедно го поминуваме овој пат и знаеме колку многу боли.Одамна ја занемаривме физичката болка на сметка на онаа која ни ја распарчува душата.Навистина не сум сретнала такви жени на друго место како тука, кои не се плашат од ниту еден предизвик, од било каква интервенција, и тоа само за да создадат еден нов живот.Само бидете ми живи и здрави и истрајни како и до сега и ќе УСПЕЕМЕ.