Девојки јас за да не паднам во депресија, почнав да размислувам на следни чекориМе интерисира дали имате искуство или сте слушнале за ера тест?Знам дека се прави во Плодност но дали го прават и по други клиники кај нас?
Девојки, денес бев на консултација за второ инвитро, и најверојатно ќе пробаме на природен - модифициран.Е сега за припрема ми препишаа ДХЕА 75мг по една на ден четири недели.Некој да сподели искуства или да ми даде информација плус.Фалааа ви.
Јас правев на таков циклус. Ги пиев и сеуште ги пијам ДХЕА ама од 50 мг. Тие се суплементи за подобрување на квалитетот на јк. Се пијат колку може подолго. Др што те интересира.
Јас ги набавив од една девојка чии тел.бр ми го дадоа тука на форумов. Меѓутоа кога и се јавив пред некој ден да ја прашам дали има сеуште за една пријателка моја па и за мене ( при крај ми се ) немаше И јас сум во потрага. Мислам дека @Bubce38 подаруваше, јас не се пријавив зошто има членки како тебе што им треба поитно,јас сепак имам уште за две недели. Или ако знае некоја од девојкиве да ни каже кај да набавиме. Ама,побрзо да најдеш,треба да ги пиеш,секој ден е плус.
За максимален ефект на DHEA, се препорачува да се пијат 3 месеци, но од моето искуство, само после еден месец пиење, имаше подобрување. Јас ги купував од Софија, а едно време ги имаше во City mall, горе на трети мислам беше, каде што се продаваа суплементи за билдери. Дали се уште го има тој штанд таму, не знам. Продавница за суплементи за билдери има во центар (рекорд), наспроти портата, до Тетекс. Провери таму да не ги има.
Дхеа тешко се набавува, кај нас ги нема во аптеките, може да се порачаат од iherb.com сајтот, пред некое време прочитав тука дека стигаат за 2 недели значи продолжиле со испорака.Ако имаш за уште 2 недели таман сега можеш да си нарачаш да ти стигнат
Ги таксав веќе. Само уште да ги испратам. Време никако да најдам. Ама еве ви ветувам на сите со кои се договаравме по лп до крајот на неделата ќе бидат пратени
Daj boze, da si, no proveripreku krv najsigurno... So sreka Taka e mila, se sto e nase ke dojde, samo trpenie i vera, koga e Bog so nas nisto ne e nevozmozno.... Bravo, so sreka, lesnA BREMENOST
Јас суплементи порачувам од тука https://www.healthmonthly.co.uk стигнуваат за одприлка 1 месец, за различни проиводи е различно нема плус трошоци за царинење или дополнителна достава како на iherb
DUSO NE SE RAZOCARUVAJ, BIDI HRABRA, VERUVAJ I KOGA E NAJTESO BOG DAVA ZNAK... mNOGU SREKA TI POSAKUVAM ... nA SITE CLENKI SREKA I VERA VI POSKUVAM, SEKAKO I PSIHICKI DA STE PODGOTVENI
Mila_dea Cestitki mila, so lesno da gi iznosis, do kraj i zdravi i zivi da se... Bas se izraduvav... dve odednas,i ja sakam... srcki ubavki Da Ve prasam za dok za ivf Vie licno gi isprakate, po posta ili maticen ginekolog? Koga gi prati duso i kako, i kaj koj dr ke si?
Фала ти мила.Поминав сега во сите продавници за билдери и на рекорд и позади универзална....сите апотеки некаде ги нема.Ќе пробам да ги поварам надвор сега, па ако добијам инфо ќе пишам. Фала ти мила, ќе се јавам да прашам. Девојки има ли некој слика да сподели како изгледа пакувањето на ДХЕА?На интернет наоѓам различни видови.
Тоа е претпоставувам тест за ендометријална рецептивност, некаде имам сретнато дека се симулира еден ин витро циклус и се прави биопсија на ендометриум да се утврди кога рецептивноста на матката е најдобра за тогаш да се врати ембрионот. Кај нас немам сретнато некоја да го правела, можеби другиве поискусни членки повеќе знаат. Хистероскопија имаш направено да се види состојбата на матката? Можеби можеш да пробаш хистероскопија со скречинг или само скречинг пред нареден трансфер? Од останати испитувања, мутации, хемостаза, уште нешто имаш направено?