https://www.newborn.mk/mk/ceni/ еве им го ценовникот. Ама изгледа нема бета. Во приватна лабораторија направи си, обично 800 ден е
Оффф бее мислев ке биде кај тебе работава, жал ми е зна како е но издржи за новата битка... Те гушкам
Девојчиња почнувам од денес (20ти ден) со decapeptyl. Со среќа нека ни е на сите . Дали некоја знае да ми препорача трансфузиолог за извештај за клексани? Се закажува ли како е периодов?
Мене ми беше вратен 1 ембрион од 2 ден а еден замрзнат во Ремедика благодарение на тоа сега сум 14 недела како што кажа нема единствена формула за успех ама сигурна сум дека сите ке успееме
Земи си упат на трансфузиологија (ако неможеш од мат.гин од општ матичен)кој и да е дента мислам ќе ти заврши раб
Јаа бев минатат недела со упат од матичен гинеколог до гинекологија од секундарно здравство и таму ми дадоа без проблем,одма следниот ден отидов, можело и така за редундирање... нема термини на трансфузиологија и вака правеле...
Не на ГАК во Ск. Матичен гинеколог даде упат до гинекологија во општа болница во градот кај што живеам...Носев извештај од МАНУ за мутиран МТХФР, кажав за што ме праќаат и таму ми дадоа извештај со ххх клексани... Па назад кај матична по тие документи и рецепти... Прашав кај матичен нели на трансфузиолог, сестрата рече ние вака правиме, може да даде извештај и гинеколог ама од секундарно здравство... (инаку имав термин на трансфузиологија на почеток на април,ама ми се јавија и ми го откажаа заради епидемијата)
Девојки за втор ваучер мора ли пак да ги праќамх хцгххцг или само документи кои имаат одреден рок на важност
Добро што ти наплатиле само 200е иначе е 500е ако е празен ова е изгледа лично од докторот попуст направен.
Ve molam dali prakavte se so preporaceno pismo ili odevte licno, prv pat ke prakam, i se nadevam ke bide uspesno...Se nadevm deka ne e licno