Честитки мила, убава бета, за 2 недели да го слушнеш најубавиот звук на куцкање на срценце! Со лесно до крајот!
Зависи каков циклус на ивф ќе имаш. една инекција е 2800 денари. Edit>со цетротдето полесно се контролираат фоликулите да не прснат. Мене еднаш на времето лазаревски ми ги даде на природен циклус, два дена мислам, и сега за прв пат митко ми даде три дена, пошто лх ми беше на горна граница. (ова зборувам на природен циклус)
Јас лани примив 4 иако докторот ми рече да земам 5. Зависи од состојбата, така ќе одреди и докторот.Инаку ги купив во Косово по цена од 32 евра
Мислам една околу 2500 може и повеќе не се сеќавам баш добро.јас примив 4 др.ми одреди толку.кај секој е различно
фала девојки што витамини да почнам да пијам? малце да се заангажирам дур чекам одговорпорано си пиев фембион, мислам пак да почнам со тие. моментално само витамин ц пијам редовно.
Јас пијам Витамин Е, витамин Д, цинк, селен, Q10, чат пат мака,метилирана фолна, метилиран б12, омега.
Јас пијам вит. Е од 400 мг, селен од 100 микрограми, цинк од 25 мг, естер Ц од 1000 мг, магнезиум од 350 мг, Л-аргинин од 500 мг, метилирана фолна од 1000 микрограми, метилкобаламин од 1000 микрограми или Б12 метилиран, вит Б6 од 20 мг вит.Д од 2000 единици
На Q10 обично нели пишува ubiqinine или ubiqunol, А ги најдов овие, видете што пишува, на california good nutrition
Не мила не работат на клиника и јас чекам за кариотип да испитам таму, многу е скапо на приватно се изнадававме пари па и ова последното ивф на приватно бев и си реков да почекам едино ману работи таму испитав вродена тромбофилија чекам резултати
Б12 од 1000 mcg? Не е многу? Обично во витамините има малку околу 2 mcg и многу голема разлика е со 1000 mcg. Имам и јас од 1000 mcg и не знам дали да ги кршам за помала доза.