Никако дхл луѓе, само од пошта. Дхл ќе ви земат бараат 50€ За да ви ги дадат. Мене се што е ситно ми го носи поштарот, ако е поголем пакет ми носи картонче со инфо да си го подигнам од пошта.
Да мила до сега од пошта ги имам зимано, или со картонче, но, пред да се наплати сумата на производот, доле сме бирале опција на дхл за следење на пратката, пример од 2-5 евра, со таа услуга на дхл сме следеле кога ќе стигне пратката во Македонија, тука нема никаква царина. Пратката после тоа си ја зимаме од пошта
Супер ти е резултатот. Имаш само една мутација кај еден од двата полиморфизми, 400 mcg метил фолат ти е сосема доволно.
Преку пошта, ми стигнува картичка во сандаче и одам во пошта ја подигам. Имам и така тракинг со тоа што апдејт на локации може не е толку ажурен ама доволно ми е и тоа. Преку дхл немам нарачувано од iherb ама еднаш нарачав друга пратка па морав да плаќам царина, лежарина или да ја земам сама од аеродром ради некакви си такси и ми искочи ѓавол и пол. Да побрзо е преку дхл ама изгор им се услугите. Обична испорака не сум чекала поише од месец. Затоа си нарекувам одеднаш за два месеци и на пола залиха пак за да таман си имам доволно. Внимавајте да со се поштарина не надмине 90, ќе мора да се плаќа царина и замарање е.
Фала ти. На ливчето ми пишува PCR test - 2000 ден. Можда смениле цена во меѓувреме од вторникот кога ми го дадоа. А и моето ќе биде оперативен зафат така да, треба да е иста намената и типот на тестот. Понеделник кога ќе одам ќе ми се разјасни, ваљда
во ремедика ви е 2000 ковид тест резултати за 24 часа и да за било каква интервенција во сала мора да имаш негативен тест
Здраво другарки ќе може ли да ми кажете што ни следува со ваучерот,не можам да ја најдам листата на сајтот на фзо?
Од прилика што се сеќавам неможам сега да ти пратам слика од тоа.. Инекции декапептил 22 или супрефакт.. Стимулации пр.бемфола 30по75иу Стоп инекција , 3 хормони ,Фоликулометрија(незнам дали беа бројчани) пункција со анестезија и трансфер Да се редактирам Повели
Е тоа не би знаела искрено... но воопшто не мисли на таква опција Дајбоже да имаш и за замрзнување ембриончиња
Ваучерот важи 6 месеца, ако не го искористиш ќе ти истече и ќе мораш нов да вадиш со нови испитувања. И јас се чудам сега со коронава, добро ме потсети да прашам дали ќе ми го продолжат зашто до септ нема шанси да завршам све. Со среќа
Што направи, успеа ли да прашаш дали ти го разгледале? Јас денес добив една од докторките на тел ама не знаеше да ми каже за мојот...
Еве што плаќаш, ако се надмине цифрата. Јас одбирам од двете поефтини варијанти за поштарина на iherb. Обично од 6 долари нагоре до 10 било. Iherb намерно на кутијата ја пишуваат само сумата на таблетите без поштарина за да биде помалку. Рачунај си сума без поштарина да не надминеш за да не платиш ддв или царина.
Некои 2000,некои 4000 бог да чува,изглеа од ракав ги вадат цениве. Јас кога требаше да правам пред еден месец ми дадоа пресметка со 2000 а @DELFINA81 истата недела чинам плати 1500. Не ми е јасно стварно Изгледа на лепота,некои не сме им симпатични
Јас изгледа ептен сум им била симпатична Толку платив да 1500ден.На 13.05.беше тестот. А сега читам 4000..што е многу многу е...али тоа е.