devojki DA POZITIVEN E TESTOT BHCG E VISOKOOO )))))))))) sepak mojata radost e so rezerva uste 2 nedeli treba da cekam da odam na eho e togas koga ke vidam so svoi oci ke bide drugo. ajde vlecam noga site po mene
Yeeeeeee lelee letam od radost.Uf se naeziv.Fqla ti Gospode.So sreka dusicke I uzivaj si se ke bide vo red
Честито,уживкај размази се.Баш е охрабрувачки и за нас кога ке прочитаме вакви вести . Прво инвитро ли ти е?
Сo среќа Снежaнке aјде сите дo еднa пo тебе дa не снaјде истaтa среќа...денес се рaдувaме зa тебе aјде влечи нoгa утре зa другa дa се радуваме
Cestitki mila....lele me rasplaka da znaes , gospod e golem... raduvaj se i nemoj vooposto da se grizis , se ke bide vo red
taka e treba samo da go cekame vistinskiot moment za nas,tesa i bolna e ovaa zaguba,trebase do vcera da prokrvaram ama nisto i otidov vcera na oddelnie i me gledase na eho ,za mojata tragedija da bide uste pogolema 2 se bliznacina ama ne se razvieni i sega ako do petok ne dobija ke treba da mi pravat kiretaza,ne me plasi kiretazata voopsto me plasi toa sto ne mozam da se pomiram so faktot deka gi izgubiv i ne znam kako ke prodolzam ponataka
snezanaaaaaa mnoguuuuuuu e miloooo srce jeeeeeeeeeeeeeee epten sum srekna za tebe da dade GOSPOD site sto sme vo iscekuvanje se pofialimeeee jeeeeeeeeeeee najlesna bremenost e da uzivas zasluzenooo
So sreka Snezana nemoj da se sekiras i da cekas eho nema utka preku krv koga e testot.Mnogu se raduvam od sabajle samo vrtam na forumot .Uste poveke se raduvam sto i jas se spremam za New born. Dali ti bese prvo invitro i kolku godini imas .Jas sakam da odam kaj niv no jas sum so treto invitro(dvete vo sistina neuspesni) i trieset i sest godini i mnogu se plasam. Uzivaj i neramisluvaj poveke BREMENA SI!
Cestitki @S.Snezana .....bravooooo.....preubav soncev den so preubava vest......raduvaj se mila...vleci ne site za nos
Bravo,samo napred,bez rezervi,lele kolku se raduvame site,lugeee mnogu ne ima,daj boze site ovaka da se raduvame,bas mi e milo #S.Snezana raduvaj se denes,i site okolu tebe neka te razgalat.gospod neka e so tebe i so site nas
Da prasam ako nekoja znae,koga se ide po kratka postapka,koga po dolga,Kaj nas problemot e vo spermogramot,kaj mene nema nisto,folekuli imam dobri,sto mislite,po kratka ili po dolga?
Koga e kaj tebe problemot...odnosno posebno ako imas slaba rezerva na jajce kletki ili nekoj drug zenski problem