Сакам да прашам втор трет ваучер се мисли за второ трето дете или по неуспешни инвитра. Не сум многу упатена
Сакам да Ве прашам дали некој користел inofilic combi и каде може да се купи во Скопје, инаку да Ве известам дека исулин гро фактор ми е 128 во граници на нормалата од 61 до 228 се движи границата за возраст од 35-39 години
Мила колкав недостаток Во консултација со ендокринолог тоа може да се среди ... При крај на циклус по 20ден За 2ваучер е баш 2ваучер по неуспешно ифв... А ако првото било успешно ифв е за 2ро дете (кога треба да има поминато 18месеци од раѓање)
Мила јас пијам инофолик комби,во македонија секаде го барав ама го немаше и ми го донесоа од Бугарија.Така да совет од мене најди некој што вози камион за Бугарија и порачај преку нив
Низок е, 20 ng/ml и ќе се среди знам, веќе примам терапија, за три месеци отприлика треба повторно да го повторам испитувањето за да се адаптира дозата. Inofolic combi има и во Србија, ако ти е поедноставно од таму да го добиеш. ИГФ-1 ти е добар. Што ти покажа тестот на гликоза и инсулин со трите мерења?
Мила и мене еве ми дојде вчера но само ми капи по некоја капка воопшто не ми тече а втор ден ми е така да сигурно треба време да се нормализира, мое мислење е да почекаш следен циклус... Консултирај се со докторот
Нема проблем мила и цената јас платив 38 лева ама варираат во зависност од аптека од 28-38 лева се движи
Гликозата е ок на сите 3 мерења, а за инсулинемија во извештајот е напишано дека има голема секреција на исулин но со мала ефикасност, утре ќе одам да ми објасни што точно значи тоа и ми препишал имофолик комби Ти благодарам
Јас имав едно и успешно ин витро кај Органџиски пред 3 месеци и сум задоволна. Се е индивидуално зависи кај кој доктор ќе имаш доверба. Со среќа каде и да правиш.
Девојки, дали некоја правела брисеви на државно и каде? Ме интересира дали работат сега за време на пандемијата
Да се јавиш во Пролет кај тутунски тоа јавно здравје пролет така некако беше (таму имам носено ама не сега)
Да знам мила, Пролеќе, ќе видам, зависи и од мојата матична каде може да ми издаде упат, ако има уште некој нека пише. Фала многу
Centar za javno zdravje (Proleche) kaj Tutunski kombinat minatata nedela nosev briisevi.Pobaraj si za tamu nema guzva i brzo ke ti bidat gotovi(jas petok gi odnesov,ponedelnik zemav rezultat).