Започнувам со постапката но на природен циклус. Ми даде да пијам летросан. Има Ли некој искуство како делуваат бидејќи сум слаба со резервите... Ви благодарам
A од што зависи дали ќе се оди со краток или долг? Јас ќе почнам на 3 ден. Што е ефектот на почнување на 21 ден?
Докторот одлучува со каков протокол се почнува и веројатно зависи од пациентката и проблемот со кој се соочуваме... со успех да ти е И фраксипарините... друго ништо евентуално нешто што иде на рецепта само може да се земе се друго е на приватно
Клексан и фраксипарин со рефундација, а естрофем одат на рецепта и се 40,00, а инаку се 250,00. Само тоа.
Е за нив не знам дека не сум ги користела, Супер уште едно плус. Обично вака слаба стимулација даваат при слаба резерва илиа ако не реагира организмот на стимулации. Ми се чини дека @Luni ги пиеше ако не грешам. Со лесно. Кај кој си? Обично Лазаревски ги дава или Трајковски.... Колку ти е АМХ? До сега правеше преку фонд?
Да јас ги пиев почнав со летризол па потоа неколку фостимона добро изреагирв со нив предходно имав три обиди со инекции и не доагавме до јк со летризол уапеавме две да извадиме исто сум со слаби резерви така да мислам дека има позитивен резултат и доста подобри се од кломифенот..
Жени соборки мои, да ви пријавам убава вест, се породив пред три дена, сеуште неможам да се освестам. Сакам да ви посакам на сите ваква убавина Ве гушкаме сите 3ца