Вакви имам. Сега бев во аптека ми рекоа овие се најтенки за супкутано. Што убави беа игличкине на пенкалцана гонал
Na 03.07 imav punkcija...mn. gusto bese kaj mene ama na kraj od 4,4 se oplodija gi zamrznavme na treti den,polip mi se pojavi ...sega toa da go sredime i zdravje so sleden ciklus mozno e transfer...sekako mi trebase malku pauza mnoogu stresno mi bese se ,kaj tebe bidna li transferot,,kolku vrativte?Ajdee daj Boze da se izraduvame site sto si cekame
Кај мене вративме едно на 3ти ден, а замрзнавме 3. Денес ми е 4ти ден после трансфер. Инаку да пријавам дека ич не можам да лежам . Гледам да одмарам ама си ги бркам основните потреби...храна кафенце. Сега следува исчекувањето
Дали некој знае за боцкање со прогестерон депо-после трансфер, ако отидам во Њу Борн дали ќе ми наплатат?
3720ден во аптека на Бети под државна и во Ивита фарм (во Нас.Драчево) 3мес е препорачано да се пијат минимум ...
Фалаа, ги немав до сега видено, а и никој ми ги нема препорачано, Кој ви ги препорача и за што точно се, има ефект значи?! Плус ме интересира од iherb, што имате нарачувано за подобрување на спермограм?
Ne znam vo MK dali gi ima nie ziveeme vo Doha, inaku se amerikanska firma za fertilitet. Pomagaat za podobruvanje na brojot I podviznosta ama mm gi zema vo kombinacija so tie hormonskite Novaldex taka moralo I taka preporaca urologot
Со лесно мила, ти посакувам да се израдуваш на две цртки Јас се боцкав лани во Њуборн прогестерон депо и си го носев да ме боцнат сестрите таму. После трансфер од пролутекс ми префрлија на прогестерон депо и преку недела одев таму да ме боцнат.Не се наплаќа ништо и не се закажува, само одиш и таму која сестра е слободна ќе те боцне Инаку во недела одев дежурно во Идадија да ме боцнат мускулно а од Њуборн само земав документ дека се боцкам со депо
Дечки, а има ли некоја суштинска разлика меѓу пролутекс и прогестерон депо? Во смисол на подобар ефект за прогестеронска поддршка, не цена.. Јас досега и за двата крио-трансфери Пролутекс сум примала, во комбинација со Кринон гел..
Здраво девојчиња да ве прашам дали после прво ехо исто се продолжува со контрола кај истиот Доктор (Трајковски) во мојот случај. Или после првото ехо си продолжувам кај матичната?
Дали некој добил одговор од фонд, а поднел минатиов месец јуни? Јас Поднесов 20ти јуни. Немам уште одговор
Јас и кај него и кај матичната. Како сакаш ти. Мене ми е битно и неговото мислење, посебно за сите терапии кое што до кога итн. Па за понатаму секако ќе одам во клиниката во која би се пораѓала здравје
Ти благодарам. Јас би сакала кај Трајковски барем до крајот на првото тромесечие. За брисеви, за контроли итн. Матичната некако стара апаратура ми има..