Dali denes zvonese? Jas na 26 prativ i minatata nedela rekoa deka ovaa nedela ke gi vidat i ke pustaat izvestuvanje.Se mislev da zvonam denes, no ne zvonev. Dali ti kazaa nesto?
Znaci da ne zvonam .. tuku da pocekam ... do kolku se dzvoni? Mislam od 9 do kolku casot? Daj Boze. Za kolku vreme stiga izvestuvanjeto, ako pustaat cetvrtok primer do petok ke stigne
Да, се јавив денес на бројот погоре добив од прва, конечно после две години трчање по болници ваучерот ми е одобрен. Последно документите ги пратив пред еден месец. Со среќа нека ти е и со позитивен одговор.
Super daj Boze, ke zvonam i jas. Znaci koe vreme zvonese? otprilika? I go kazaa odgovorot/ a izvestuvanjeto koga ke ti go pratat? Kade ke odite za ivf?
Мене уште ми нема стигнато дома имало некаков застој со изборите и короната не биле стално на работа, па можно е подоцна да ги испраќаат.
Упатот важи еден месец. Клиничка биохемија работи и за викенди. Ќе те боцнат, ако е продолжен викенд.
Кога ќе стигне известување незнам веќе пишав за тоа, звонев кај 11 ипол, ме прашаа матичен број и ти кажуваат, а за ивф сеуште немам одлучено каде.
Ke prasam i jas. Nekni prasav isto mat br i mi kazaa za ovaa nedela.Se nadevam se e ok. Prvapt li podnesuvate?
Мене ми беше малце над граница сега кога поднесов, ама мислам дека тоа не е многу важно. Веројатно не треба да е многу повисока од горната граница... Не сум сретнала овде досега на некој да му правеле проблем ради седиментација. Може и маричен да ти ја види крвната слика пред да ја пратиш за да се увери дека е во ред.
Прв пат, но повеќе пати ни ги враќаа документите нас, прво за спермограми, па правев 4 иуи, па рокот поминал и така две години скоро поминаа. Се надевам само на добар исход сега. Дај боже на сите да ни се наполнат рацете. Тешка е борбата но ќе излеземе сите победници порано или подоцна.
Zdravo devojki, Utre treba da pravam proverka preku krv,no denes ne dodrzav i napraviv domasen test so mokraka. Iskoci negativen Postoi li nekakva sansa da ne e validen testot? Ima li nekoj nekakovo iskustvo.. Sekako utre ke idam za preku krv no.. Znam kako zvucam no navistina forumov mi e kako poddrska. Fala vi