Женчиња, еве ме и мене после долгиот и напорен ден, па додека одморив малце пошто бев и на работа денес, еве сега седнувам да ви пишам..... Извадени се 6 јајце клетки , утре сабајле треба да се слушнам со ембриологот да ми каже дали и колку се оплодиле. Инаку стомакот многу почна да ме боли од кај 18 часот вечерва , па еве се до сега.... Има ли некоја од вас искуство со вакво слично нешто?
Срцка мене ми рекоа дека нормално е да ме боли стомакот во текот на денот и да се напијам кетонал.Ама кај мене само еден фоликул беше и за жал без јк.така да мн малку ме болеше и тоа кратко траеше.
Borec si ti.Super si pominala.Duri I na rabota si bila.Jas posle punkcijata I trite pati edvaj do wc odev.Se nadevam ovoj pat podobro ke pominam.So sreka dusicke I daj boze site da se dobri pa I da si zamrznes.
Ви благодарам од срце најмили и најдраги мои феминки.... Кај сите вас господ да дава што побрзо и што повеќе ембриончиња и сите заедно само да се радуваме. Ви посакувам се најдобро и да знаете дека сево ова не би можела да го доживувам вака лесно ако не бевте вие. Ве гушкам најсилно
Only44you so sreka Devojki Da vi kazam sto se slucilo otidov za na pregled i doktorot me vide na eho i Mi vika aj ke prekineme se dodeka da dobijes ama Ajde Odi Da Napravis Eho na Dojka i otidov dole vo remedika i dzena my na petanovski nade se vika tAa mi napravi i Mi najdoa na Edna Grada Desna dve tumurcinja mi vika benigni se ne e strasno ama Mora na Operacija prvo da GI izvadis posle in vitro i taka i zakazav vo Remedika za sto pobrzo i Vo Vrornik devojki jaas ke se operiram Ne znam Jas planirav edno Mi se sluci drugo kako grom od vedro nebo i taka
Dusicke...ne grizi se ke zavrsi dobro.Te molam ne panici vo red?Gospod e golem I ne ne napusta.Dr Nade e prekrasna vo sigurnI race si.I jas koga bev prosliot pat Petanovski me prati na eho na dojki za sekoj slucaj.Oti imav 3in vitra.Pa pred dq pocnam da se proveri.I imam cisti I na dvete gradi.Rece ne e opasno samo kontrola na 6 meseci. Ne se razocaruvaj zablagodari se na Boga so gi otkrkrivte na vreme.So hormonskata terapija mozelo da bide poloso.Bidi jaka ova ke pomine pa ke dojdat bebcinjata.Bi sakala da mozam da te gusnam,da te utesam.Site nosime teret kolku so mozEme da izdrzime.Bog e so nas
Без паника,денес ти е така ама од утре кога подобро ќе размислиш ќе сватиш дека се се случува со причина..еве на пример како ќе го доиш детето,ќе имаш мака и во текот на бременоста градите ќе се полнат со млеко тумурчињата ќе растат и кога ќе доиш ќе имаш големи болки.Една познаничка го остави бебчето неколку недели и отиде да се оперира,затоа колку побрзо толку подобро,среќа што јас навреме го извадив.Кратка постапка,тотална анестезија дента лежиш вечерта си одиш,контрола за 10 дена и се завршува...ах кутрите ние низ што се не поминуваме СЕ ЗА БЕБЕ..само смирено и со лесно
http://www.kurir.mk/magazin/zivot/216502-Fotografija-koja-ke-izmami-solza-na-liceto-na-sekoja-zena Секоја боцка и секоја модрица, вреди! Убаво прикажано, колку вреди
E bravo be milicka!...sama se bockas, posle punkcija odis na rabota....bogami neznam dali nekoja druga bi mozela, borec nash si ti!...jas posle punkcija lezev cel den. Ajde utre zadutre tie sest folikuli da se sest embrioncinja i op kaj mama vo mese Mene denes vo bris mi najdoa mikoplazma, neznam od kade ova, cisti bea brisevite celo vreme, a ni odnosi sme nemale pet meseci