@guldzana duso samo silno, patot do bebus na site Ni e so prepreki. Samo od nas zavisi kolku brzo ke go preskokneme. Samo Gospod zdravje da dava.. @only44you mila odlicno , ti posakuvam mnogu kvalitetni embrioncinja koj ponataka ke prerasnat Vo bebuski...ocekuvame ll crtki, ..
мила а да си направиш уште едно ехо како така од ништо што се вели ти нашле и нажалост од ехо не се гледаат дали се бенигни или не тоа само со биопсија. Јас веке во се се сомневам за пусти пари се се прави затоа ти викам направи ехо на друго место
Iskreno istoto si go pomisliv i jas citajkia sega,kako koze da sse kaze dali se benigni ili maligni bez biopsija.Ne znam.I jas vi ti rekla da si pobaras vtoro mislenje
Ah,znam kako ti e,i jas pocesto imam bakterii dosadni,a sekogas brisevi uredni prethodno.E koga imam problem i koga ke se navede so vo upatot,e togas izleguva de ova de ona.Probaj da ispratis bris vo Avicena,nema promasuvanje tamu,da si bides pomirna. A i jas sega imam nekoj problem,me boli,me pece uf veke,nie zenskite za maka sme
Da devojki jas bev zemav prioriteten upat i otidov vo torakalna vo drzavna klinika i base eden doktor me gledase na eho me pregleda i istoto Mi go kaza prepostavuvat od formata deka se benign I i Mi vika poveke boli biopsijata i taka ke gi vadime i Mi kaza daj Mi go brojot pa jas ke ti se javam koga ke bide slobodno ke te pravam operacija po 2 po 3 nedeli a moze i meseci i taka jas odluciv se vrativ vo remedika se vidov so hirurgot mislam Ancevski i Mi zakaza i utre ke odam za krv da Mi vadat
Ne se sekiraj,se ke bide vo red.velat posle dozd doaga sonce,toa znaci deka za kratko ke imas i golem mesko
Devojki jas nastinav.Ne mi e jasno kako moze na sekoe in vitro ova da mi se desava...A ne setam mnogu megu luge radi virusi.Zatnat nos,cElo telo me boli,grlo.So da praam neznam.Dali da pijam nesto ili ne,Radi terapijava
@guldzana nie sme borci, ti si borec, ke ja zavrsis i ovaa intervencija i se ke pomine kako noken koshmar. Srekja sto e videno sega, samo toa misli si... Samo hrabro devojko, ti ja pustame celata poddrska
Dobro utro devojki Jas eve se spremam odime za Skopje. Denes imam zakazano vo 10:30h kaj Ivanovski, pocnuvame so terapijata po sema, vleguvam vo proces ,pa normalno, moram prvo da se najavam i da spodelam so moite milicki prijatelki feminki, a potoa da zaminam. Ajde so gospod napred. Ve guskam silno
Да јас имам правено таква операција се што сакаш прашај,а докторот што ти рече фибром е ? дали можеш да го напипаш сама? јас сама си го најдов и одма отидов на доктор,за операцијата ќе ти треба крвна слика и ехо на плуќа,тоа мене ми бараа и не се плаши ништо не е страшно и јас бев исплашена неколку дена ќе осеќаш болка ама од ден на ден ќе биде подобро и на промена на време ќе те боли,а мене еве сега ништо не ми е...ја правев 2013 значи времето лечи се...мене ми рекоја нема потреба да правам биопсија и не правев тоа е земање примерок да се испита што содржи фибромот
Aneta da fibrom toa se somnevat fala devojki na podrskata pa so gospod napred da pomine i ova se kako sto treba
ajde mila bidi silna i toa ke pomine gospod dava sila ne se predavaj samo so pozitivni misli slina volja i verba vo gospod se ke bide, od iskusto znam
Ke pomine mila, ke pomine....ajde bidi silna , pa posle na raat da si uzivas vo bremenosta. So tebe sme!
@guldzana Да ама правилно е прво да те следат како тоа одма да се оперираш,мене првиот пат ми рекоа на контрола за 3 месеци да видиме дали расте,ако расте да се отстрани ако не не,има случаи каде што се намалува.Другарка моја имаше повеќе на двете гради и како сите ќе ги отстранат ќе ја сечат на 10 места? кажи ми ти колкава големина се и мое мислење е да се консултираш со Ѓорески таму во Ск.тој идаше во нашиов град,многу спремен доктор
Eden e 2 sm eden 1 ipol ama mora da gi vadam izgleda od stimulacite porasna i zatoa i gi vagam odma posle mesec dena ke prodolzime so invitroto i od stimulacite da ne rastat
Ajdee so sreka I se ubavo da zavrsi.Has utre odam sk kaj Petanovski da vidam so so ke prodolzam dali so puregon ili nes drugo
Jas pa utre kaj Dimitrov ..vleguvam vo sema I jas...ne si sama I jas sum nastinata zatnata cela nok oko nemam sklopeno...neka in e srekno na site
Jas negativa nesakam da siram no ke kazam moe iskustvo I pouka izvlecena, pa vie odlucete Koga go pravev inf vo april/maj go zapocnav bolna, prethodniot den pocuvstvuvav deka me fatil virusot, a denot koga pocnav so suprefakt kaciv T 38,5, nos zatnat, od sto me bolese grlo nemozev da zboram. Lazarevski mi rece vednas da zemam antibiotik I ako ne se podobri za 2-3 dena ke prekineme, a kako I da e do punkcijata nikako nesto netrebalo da mi bide. Mi prepisaa Ospen go piev 7 dena I bev ko nova, uste koga pocnav so fostimonot tragite od virusot gi nemase. Neuspesnosta na toa inf slobodno mozam da kazam deka zema zamav I od toa, bidejki sepak virus e vo prasanje I pominal niz teloto, imunitetot opadnal I treba vreme se da se dovede vo red, sepak za inf se raboti. Najdobronamerno konsultirajte se so dok za site opcii, dobivki, posledici.. Srekno