Здраво девојки има ли некоја проблем со висок естрадиол кај мене на 2 ри ден од циклус првиот пат беше 116 а вториот по пиење микрогинон 21 еден беше 113. И порано има ми се случувано да е висок. Може некое Ваше искуство или да си закажам кај ендикринолог.
Феминки, Втор или трет ден од циклусот проверувате хормони? Денес неработен па не ми одговараат од Систина.
Хормони се проверруваат од 2 до 5 ти ден најкасно али според мене е најдобро 3 ти ден во зависност дали почнуваш со стимулации или онака преглед на хормони ако еонака можеш до пети ден најкасно
Девојки дали знае некој каква е состојбата на микробиологија со издавање резултати. Дали се истите термини од 12-14:00 дали има гужви и дали се чека надвор или внатре во чекалната? Треба да земам резултати од испитување уште од Март, а од страв од ситуацијава одложував, ама веќе крајно време е да ги земам.
Јас ги зедов моите пред 10-тина дена,ги земав околу 13:30 и немаше гужва, се влегува внатре и ако има некој друг се држи дистанца.Мислам дека покасно нема гужва.Со среќа мила
Zdr jas prekinav so mikroginomot na 1 deneska dobiv ama samo nekolku kapki a imam bolki privremeni od vcera dali taka treba da bide ?
Друшки дали се испитуваат хормони на државна или каде ги испитувате? сестра ми сака да ги испита ама матичната и вика дека со коронава на државно не испитуваат само на приватно да оди?
Vo Jane Sandanski moze da ispita.Jas bev pred 10dena,nemaa reagens samo za E2 pa zamoliv da mi dadat od krvta vo druga epruveta za na privatno da si odnesam.
Здраво, дали знаете сестра Марија дали е на работа. Знам доктор Поповиќ е на одмор ама не сум сигурна за Марија?
Женски за хив и хепатит звонам во железничар не ми креваат, како е процедурата само од сабајле ли земаат крв или гледам до 20:00 работат може и поручек да се иде? Фала