Zdravo devojki. Mi treba pomos da donesam nova odluka kade da go napravam vtoroto In vitro. Moeto predhodno iskustvo so dr.Popovic e katastrofa ( ne zaradi toa sto ne bese uspesno zaradi ne profesionalniot pristap ) . Ve citam site podolgo vreme i se mislam da odam do Plodnost mislam deka dr.Tase sobra najveke poeni kaj mene do sega. Da napomenam deka vo mojta situacija imame problem so maski faktor. Kako ste zadovolni od kaj dr.Tase ?
Jас имам убаво искуство со целиот тим таму, особено ембриолозите што се многу важни во процесот. Баш за машки фактор мислам дека се супер. Си била на разговор и преглед? Препораки не значат многу, важно е ти како ќе осетиш.
Da bevme pred nekoj mesec kako i site doktori prvo te gleda kako banknota a posle kako klient. Od predhodnoto moe iskustvo doktorot se odnesuvase premnogu ne seriozno, dr.Tase mi dade barem malku pozitivna energija.Pa zatoa se mislam iskreno dali da prodolzam tamu.
Ова за Поповиќ? Јас сум кај него поискрен и попозитивен доктор немам сретнато во мојот живот! Не би го сменила за ништо. Незнам зошто си разочарана баш ми е криво ако е така
Денес бев во Ремедика за започнување на постапката, долг протокол. Ми најавија дека ќе треба да направам PCR за Covid во 2 наврати по 4000 ден .
И јас правев ивф таму и тест секако на 15-05.само што беше 1500 ден.јас само пред трансфер.претходно не им беше во пракса тоа.кај кој доктор ке правиш?.со среќа и со успех да биде
Ве молам за помош или совет... Моментално сум во Охрид и примам инекции прогестерон депо на секои два дена... по препорака на докторот никако сама да ги ставам ... отидов брза помош во Охрид но не сакаа да ми стават инекција,едвај со молење... утре имам повторно па не знам што да правам ,дали повторно да се молам што не знам сигурно дали и ќе ми ја стават или ќе ми препорачате некоја приватна здравствена установа тука што можи да ми направи услуга и нормално и ќе си платам.
Кај Проф.Димитров. Фала за убава мисла. За пред пункција сфатив дека треба- тоа би било вториот брис, а првиот претходно од како ке добијам мензис и треба да им се јавам ... ќе се јавам да препрашам.
пред пункција треба да и на тебе и на сопругот ,потоа пред трансфер само на тебе тест...ако во меѓувреме време не правиш некоја интервенција ќе треба пак,како на пример скречинг...ќе ти објаснат убаво тие
Оди пак и замоли ги,може и воопшто да не ти направат проблем,зависи кој е на смена,ако случајно ти прават проблем оди во болницата на Гинекологија.
Жал ми е што не знам како да ти помогнам ама интересира која причина ти ја дадоа кога те одбија за инекција? Што е толку проблем за една инекција, стварно не разбирам, 3мин ќе им одземе.