И вие пa зa 100 еврa,пoмaлку еден шoпинг секaкo се шaлaм нo мислам не е дo бoлницaтa туку дo фoндoт,oни треба дa си ги известат јaс ниту пaк знaм зa штo е тaa партиципација вooпштo a сегa и се укинувa .Не е прoблем зa 100 еврa ете ни дале 80000 ден ваучер,(фaлa мнoгу ) се бесплатно нo зoштo се тие пaри зa каква партиципација не разбирам .Ајде и oвa oд нас
Nekni koga bevme ni dadoa 15puregoni.Maz mI od navika zema za da plaka.Vikam ovie pari staj si gi nastrana.Drzavata te casti trebase okolu 16000 den da platime.Vika ej ova bilo raat.3in vitra imavme na privatno...kozata ni ja slece onoj dr
@guldzana mila bidi silna,preprekite ne pravat uste posilni,eden moj dobronameren sovet,pred bilo sto da pravis konsultiraj se barem uste so eden doktor,me interesira ako sakas da kazes koja e pricinata sto doktorot resi da ja prekine postapkata? I jas si plativ 100 evra,more neka bidne samo rabota.
Kako be ste platile,pa vo fond mi rekoa ne treba,a jas znam deka tie pari se plakaat koga gi podnesuvas dokumentite,znaci ova e koj na kogo stigne i sto saka pravi
Женчиња мои најдраги, ви се јавувам со најнови вести .... Од 6 извадени јајце клетки, 5 се оплодени и одлично се развивале.... Утре сабајле трансфер...... На сите ви ја посакувам oваа среќа и што пооооовеќе ембриончиња
Nema od sto da se plasis,ti posle punkcija na rabota si bila,sega se plasis,ti si borec,ti si jaka,ajde od utre razgaluvanje i za dve nedeli vesti najdobri.
Ubavi vesti, pisi kako ke pomines so transfer. Se ke bide vo red kako i do sega ti prakam mnooogu sreka!