Samo da izleze nekoj problem, taman si pomisliv deka ke bide se vo red denes odam na 3 den za da gi zemam inekciite koga na eho izleguva cista i toa bas na jajnikot sto e dobar.. Dr mi predlozi da pravam punkcija utre na cistata no verojatno bez anestezija so me plasi najmn.. no mora za da si prodolzam so invitroto.. Stalno nekoja prepreka koga ke ocekuvas deka se e vo najdobar red
Ви дадоа некои вагиналети пред ивф, превентивно? Мене ми препорачаа да земам Полигинакс, а на сопругот антибиотик.
Ne se sekiraj, kaj site e vaka, izgleda od golema zelba i id toa sto ne ni se ceka, sto sakame sto pobrz Super za vas Sega jas placam od e.coli, i me teras da pravime uste ednas spermokultura za da sme sigurni a veke pocnavme i dvajcata so antibiotik : I Nikako da se kompletiraat dokumentite, mnogu sum nervozna denovive otkako ni izleze ova, samo jadam (se kaznuvam sebesi)
Srcka drugite 15 gi dobiv denes.Oti nemav ni vaucer ni nisto.Denes sredivme dokumenti tamu se.Proverivme estradiol I LH vo red se.I me gledase so sonda super e se bas kako so ocekuval ima dovolno folikuli gi me resw denes 12,15 mm mislam kaza deka se.Utre vecer plus cetrotide I nedela isto.Ponedelnik pak kaj Dr. Ama me bolat jajnicite
Pa nemoze da me stimulira so inekciji moze da porasne tumurceto i da ne se slyci nesto taka podobro e prvo da se operiram i od drugiot mesec ke poceme so brza stimulacija i invitro daj boze ke go zavrsime prvo zdrva diva da sum pa se nadevam se ke bide vo red
@only44you mila odlicno, super embrioncinja min dve ti posakuvam..samo hrabro I pozitivno I jas denes bev kaj Dimitrov, pocnuvam so suprefakt od ponedelnik...sestrata mi rece nekolku dena na proteini da sum nikako jaglehidrati..ne mi naplatija history dense, mimnapomena deka dvete sisenca suprefakt mimse odmfond a participacija ke SME platele na denot na punkcijata. Mm I vika demek neli IMA I reklami za ukinata participacija, Arno ama nemale dopis deka e ukinata..mozebi I fondot e kriv za naplakanjeto.
I na nas denes sestrata na Petanovski ni kaza deka participacijata ke ja platime stom zavrsi se.Nemozev da se raspravam I da zboram oti ne mi bese dobro...nemozat veni da mi najdat.Ama ponedelnik ke go prasam licno dr.Kako moze duri I na tv odi kako reklama a tie baraat pari
so sreka Mila, sto pobrzo da dobies pozitiven rezultat.. sestrata na fin nacin Ni objasna deka se konsultirale I so drugite kliniki za particip I deka i tie naplakale posto nemale seuste dopis od fond..ke vidime do punkcija sto ke se sluci..
@only44you , so sreka mila Ic da ne se sekiras, transferot e najubavoto, najbezbolnoto i najprekrasnoto nesto vo celata postapka. Toa e krunata na se ona sto si pretrpela do sega. Nema nitu da pocustvuvas. Samo opusti se, i bidi najsekna na svet. Ti si na cekor do celta. Utre ke si odis doma so dve bebusi vo stomaceto. Ke vidis..sun:
Devojki kade se bockate muskulno ili vo stomak so hormonskata terapija,mene mi kazaa stomak,a do sega site stavaat muskulno pa vikam daj da si prasam?