Не можам да опишам колку ми е мило. Цел ден исчекував и многу се израдував. Честитки од срце и со лесно до крај
Bravooo, bravoo, bravoooo!!!! Cestitki i so lesno do krajot!! Od sega pa nataka, sve vakvi betii ocekuvam
Девојчиња, ако може помош: да ми кажете кој собирал во последно време документи, каде да направам хормони а да ги има сите реагенси , 4 д ехо и спермограм. Ви благодарам
Спермограм во Њу Борн, најевтино е, околу 2000 ден (на државно мислам дека уште не работат). 4д кај матичен гинеколог и тој нека ти даде упат за хормони на Клиничка биохемија. Ги прават сите хормони, освен за естрадиол може да немаат реагенси. Естрадиол на приватно. Може да прашаш во Јане Сандански и Железничар, но лично немам искуство со овие лаборатории за хормони.
И да знаеш дека беа, абе златна рака има мојата другарка Фала ти мила, храбра жено!!! На сите феминки тука кои ме израдувавте и ми го направивте денот,фала ви од срце сеуште сум во сон, ви посакувам успех, ве влечам сите до една!!!!
Ус пат и овде да се пофалам, да не пишувам на сите поединечно ЛП на тие кои ме чекавте со моите испитувања( фала ви на сите кои ми посакавте среќа). Вчера го направив контролниот пет скен на цело тело. Докторот кажа дека долго време немал видено толку чисто тело. Шансите за евентуален рецидив или понатамошни метастази биле скоро и невозможна мисија. Конечно можам да здивнам и веќе со сигурност да кажам дека сум победила во една голема битка Знам , постов не е за во темава, ама па гледам ме мислите и вие. Ценам!!! Здравје за НГ планирам да ве дружам До тогаш ќе мора да бегам од мм За жалење е кутриот. Не може да се навикне со заштита Со лесно на сите кои сте во постапка
Мила жено херој ти со својата сила оствари победа и јас сум сигурна дека господ ќе те награди и 2021 година ќе биде ептен среќна година.Браво за силата,храброста и истрајност. Ептен ептен ме израдува ептен мила