Господ ги дава најтешките борби на најголемите борци,чудни се патиштата негови. Едвај го чекам денот кога ќе ја напуштиш темава.
@Bubce38 Господ е голем мила....следната година ке те направи уште посреќна!!! Биди здрава,весела,среќна...
Се радувам за тебе девојче! Гледам си имала тешка борба, но ете Господ е голем! Животот често е тежок но храбрите и силни девојки како тебе го поминуваат со крената глава и продолжуваат напред
Здраво на сите, би сакала да прашам дали некој има искуство со криопрезервација на јајце клетки, и дали би одбрале Систина или Ремедика? И исто така не можам апсолутно никаде на нет да најдам ценовник ажуриран за оваа постапка, да не знае некој колку сето ова би коштало.. Ви благодарам на сите
Околу 100 илјадарки е само замрзнувањето на јк . Пункција дополнително се плаќа. Зависи дали на природен или стимулиран циклус би одела Ова во Систина. Секаде е најскапо замрзнување на јк. На ембриони е доста поефтино.
Bravo @Bubce38 , se kje bide kako ti sto posakuvas natamu <3 @Sienna_MK cestitki, najubavi meseci da imas pred sebe
Јеееее мила се израдував ајјјј има господ.. Среќно мила до крај е ова го чекав тебе како за себе се радувам ке биди се во ред... Бог да не чува сите и усреќи
Знам дека е најскапа варијанта, ама моментално единствена, после пропадната 12 год врска, па лечење на хпв, па две операции за полипи во матка, еве ме конечно на оваа постапка на37 год, сакав и порано ама тоа е.... Некој ми имаше кажано дека е околу 90 000, па пункции секој месец природно да биде, шест месеци, околу 180 000 мкд би ме коштало... Фала ти на одговор
Од прилика толку би ти излегло, како што пиша, да. Правилна одлука имаш донесено. Мој совет е доколку си спремна финансиски да си почнеш со постапката. Годинките си врват. Не знаеш што носи утрешниот ден. Со среќа И немој да се плашиш. Пункцијата на спонтан циклус не е нешто комплицирано.
Jas denes 3 den , na 1 den mi stavi dr ginekolog, a 2 den so pomos na dr ja stavav dozata, sama se bockav, a denes 3 den skroz sama pravev i da ti kazam oti samo toplina cuvstvuvam i mi stanuva malku crveno okolu mestoto na bockanje... Drugo nisto, i onaka dali od toplotot mi e mn zesko..
Дали некоја има испитувано на трансфузиологија за генецки испитувајна 4 недели поминаја уште не ми се стигнати резултатите