Kako sto pisa Edna clenka.. Okolu 4500 I se pravi na privatno.. Isto, mislam deka ako ima visok procent dna fragmentacija ne treba da pravite 4 insiminacii za vo fond, samo go prilozuvate I ovaj test pokraj ostanatite dok..
Da, isto I nie so visok procent na dna fragmentacija I so upotreba na maks metodata.. Oplodivme 6 j. Kletki, od koj 4 xamrznavme a dve vrativme I si imame bliznacina I zasega terame 20 nedela..
Јас имав еден од 1см субсерозен миом на надворешен ѕид на матка што не сметал, Ивановски рече нема потреба да се вади, ама правев хистеро-лапаро кај др. доктор и го извадиле. Останав спонтано бремена после 3 месеца, го прашав Ивановски рече доволно е. Ако го вадиш ќе ти дадат и контрацептиви за побрзо обновување на ендометриум два до 3 месеца и после еве ко што ти пишаа сигурно може да почнеш со ин витро. Со среќа што и да решиш.
Neznam se mislam da ppcnam pobrzo so ivf da ne vadam miom pa so ke bide ke vidime..so gospod napred..fala ti mila.
Здраво женски дали некоја има правено генецки ипитувајна на трансфузиологија ми рекоа 10 ден резултатите а помина 1месец
И јас уште чекам , 4 недели поминаа. Ми рекоа во понеделник да им пишам пак... Ама јас испитав на имунологија и хумана генетика. Ми рекоа 3 недели за резултат ама еве уште чекам
Два пати им пишав и ми враќаат не е готов резултатот. Последно ми врати да пишам пак наредна недела. Нема везе не ми се брза мене, и така ми кажаа дека минимум три недели ќе чекам.
Имај предвид дека се чека за одговор за ваучер барем месец дена. Ако не ти се спремни документите ќе ти треба и плус време, па можеш и да си го решиш проблемот и таман да си почнеш со инвитро потоа.
Јас имав исти симптоми како за пред добивање, не можев да претпоставам дека бил успешен трансферот по некој конкретен симптом. Опушти се и чекај 2 недели за проверка преку крв.
Најдобро е да не бараме симптоми ама ова чекање стварно убива..сега за сега освен гасови друг симптом не сум осетила.. поз до сите
Da vo pravo si..a dali ste informirani osven vo privatnite dali vadat miom laproskopski i na drzavna zasto na privatno kazaa cena okolu 1500 evra sto e mmogu
Лапароскопија е процедура за тубите. Хистероскопија е за матката . Штом имаш миом веројатно хистероскопија треба да правиш? Се прави и на државно. И те молам пишувај на кирилица