Фала мила, кај сите да оди со лесно Јас веќе од 28ми се боцкам со суперфакт а од утре почнувам со фостимон 5дена мускулно. ОК се осеќам но тешко се боцкам со суперфактот, некако едвај да најдам место на стомак каде што ќе ми оди иглата. Можеби од премногу боцкања досега па се буни веќе мешето Инаку кај др. Ивановски сум во Систина. Ти кога планираш да почнеш и каде?
Milo mi e shto si dobro Ke zazdravi i mesheto,a vo skoro ke bide i polno so nov zivot ❤ Jas treba da dobijam ciklus (denes mi e 28 den.ama marfi kaj mene sekogash e glaven i eve aber nema za cuklus) i da pocnam da pijam Mycrogynon. Kaj dr.Ivanovski sum i jas
Среќно мила да вроди со плод еве и јас ги испратив вчера документите за трет ваучер така да се надевам за месец дена ке го добијам па ке се дружиме и дајбоже да успееме
Не сум те сватила добро мислев за суплиментите (витамините) а си мислела за хормоните, точно не е исто она што го произведува нашето тело со она што го примаме но не ни преостанува ништо друго освен да се бориме со тоа што ни се нуди затоа мислам подобро да не навлеваме до толку зашто сами си правиме притисок со се што мислиме но добро е што сепак оди напред технологијата, мили мои олабавете се најдобро а така ке се постигне најдобар резултат и ке се дојде до успехот ве гушкам
Малку да ве насмеам. Многу пати ми фалело насмевка, во текот на годините. Сега ми е мило дека и јас насмеав некој, на момент
Fala ti mnogu Za mnogu brzo vreme da si go dibiesh i ti vaicherot,pa da se druzime,poddrzuvame i raduvame zaedno Amin daj boze da uspeeme
Секс по шаблон,како роботи бевме и ние,так.так ,ајде нози де нагоре,де вака,де онака...all day,all night....но не е,тоа тоа...
Ааааа,јас знам на лево свртена да лежиш Пробај и така Абе цепки Дал да плачам ил да се смеам работава
Леле мила искрени честитки. Со лесно. Те гушкаме јас и моето три месечно бебе кое беше чекано 9години. Господ е голем ќе ве исчува,опушти се и уживај ги овие најубави и најслатки месеци што ќе идат
уште едно прашање имам, да ми извинете ако ви досаѓам, за втор обид за ин витро за прво дете, после едно неуспешно, освен стандардната документација, што точно треба од првото неуспешно ин витро, само извештајот за трансферот или ке треба да побарам некој документ од болницата за да докажам во фзом дека ин витрото било неуспешно
Ништо од тоа... јас ни извештајот дека сум правела пункција и трансфер не го дадов па одобрија ...(го имаат тие од болницата) Стандард документи ко за прв ваучер (без ново хсг) и само еден нов спермограм... толку ,не ти треба некаков доказ од болницата...
Имам прашање за инсулинот. Минатата година ми беше многу качен (ако не се лажам околу 40), заради него ми се качил и тестостеронот, но шеќерот ми беше во нормала. Го средив тоа со лекарства и сериозна детокс диета многу брзо и од тогаш инсулинот ми е низок. Сега го тестирав после 12 саати нејадење ми беше 2 (од макс 29), шеќерот 5.3 (од макс 5.6). Прашањето ми е дали може во позадина сепак да има проблем заради кој морам да одам да тестирам подетално, пример примање на гликоза (има ли друг тест?) И ако има таков проблем на што влијае - квалитет на јајце клетки, имплантација?
Јас сум презадоволна од докторот. Се што требаше ми објасни што и како претходно одев во Систина ама не ми беше така објаснето и ре Јас сум презадоволна од него. Објаснува детално се што и како, некогаш зборува и повеќе од што треба но јас сакам да ми биде објаснето. Многу ми е важно што секогаш е достапен ако имам некое прашање без разлика на време се нема случено да не ми одговори. И општо сите вработени таму се пристапни, весели за се нешто се трудат и објаснуваат максимално.